Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Firefox-ban nem tudom vissza...

Meleg22 kérdése:

Firefox-ban nem tudom vissza importálni a könyvjelzőimet. Többi lent. :?

Figyelt kérdés
Mozzilla Firefox-ban hibák adódtak, ezért elmentettem a jelszavaimat, illetve a könyvjelzőimet ahogy azt lehet a könyvjelzők résznél, és amikor letöröltem a böngészőt, majd vissza telepítettem, a lementett könyvjelzőket vissza importálva, nem fogadta el, Nem támogatott fájl típus, ezt mondja, valamiért nem JSON fájl.. Ezt hogy lehet megoldani? Lehet talán JSON fájllá konvertálni az érintett lementett fájlt valahogy?:/(egyáltalán miért nem az?:S)

2014. szept. 14. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Mentetted vagy exportáltad? Ha mentetted, akkor a Visszaállítás-sal kell helyreállítani (a legördülő menü alján a Tallózás-sal betallózod a lementett fájlt), ha exportáltad, akkor kell importálni (arról a helyről, ahova mentetted).
2014. szept. 15. 00:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Próbáltam mindkét módszert, de a hiba mint kiderült, ott volt hogy módosítottam a lementés helyét, és ezáltal valamiért a továbbra is JSON-fájl, lementést követően nem JSON fájllá konvertálódott és betöltéskor így már nem fogadta el. Teszteltem hogy ha oda mentem le a könyvjelzőket ahova ő akarja, akkor engedte, de csak akkor ha átnevezni sem neveztem át..-.-"""

Szóval fogtam másoltam az így lementett könyvjelző nevét, és ugyan azt adtam meg annak a könyvjelző mentésnek amit nem akart elfogadni mert máshol volt mint ahova ő akarta tenni és más neve is volt, és átneveztem ugyan arra, majd egy biztonsági másolat után áthelyeztem ezt rá, arra ami azon a helyen volt ahova ő akarta tenni azon a neven, és felül írtam azt, majd betöltöttem és engedte.. What??!!!

Szóval jahm, akárhogy is gondolkodom, elméletileg így nem lett volna jó.. mert a fájl típusát is felülkellet volna írnia.., vagyis egyetlen egy oka lehet, hogy mégis sikerült.: az hogy ugyan úgy JSON fájl maradt, csak nem tetszett neki hogy máshol van más néven mint amit ő megadott alapból.. igaz?:D XD

2014. szept. 15. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez igazán érdekes, mert én mindig máshova mentem (vagyis véletlenül se a C: meghajtóra) és mindig más néven, mégis json fájlba menti. A legutóbbi mentésem neve: bookmarks-2014-09-04.json

A mentéssel egy időben mindig exportálok is, így baj nem lehet. A legutóbbi fájl neve: bookmarks 2014-09-04.html

Mindig akkor szoktam menteni és exportálni, ha új címet adok a könyvjelzőkhöz.

2014. szept. 15. 19:32
 4/4 A kérdező kommentje:

A gép állapotát nem említettem meg, bár úgy érzem ez lehet az oka az egésznek..:D elég rég volt már újra telepítve, most van abban a korszakban hogy a firefox-ban minden új lap megnyitását az avast vírusnak tekintette és szólt róla egyet..(bár ez asszem inkább a belefészkelt rlvkn akármien rosszindulatú vírusbaci okozta), illetve pl a bekapcsolásnál ki írja az asztalon hogy pár dll fájl nem található vagy nem indult el.. de sebaj..!:D no meg a jobb klikk és majd kattolás a frissítés gombra az asztalon is beletelik neki az első egy 10-30mp-be..Éppen ezért mentettem le a könyvjelzőket, hogy ameddig nem formázom újra az egészet addig is döcögjön a Firefox többek közt..:)

(köszi a sgeítséget,)

(de igen tettél, nélküled nem kutatgattam volna tovább hogy megleljem a választ..:)

2014. szept. 16. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!