Firefox-ban nem tudom vissza importálni a könyvjelzőimet. Többi lent. :?
Próbáltam mindkét módszert, de a hiba mint kiderült, ott volt hogy módosítottam a lementés helyét, és ezáltal valamiért a továbbra is JSON-fájl, lementést követően nem JSON fájllá konvertálódott és betöltéskor így már nem fogadta el. Teszteltem hogy ha oda mentem le a könyvjelzőket ahova ő akarja, akkor engedte, de csak akkor ha átnevezni sem neveztem át..-.-"""
Szóval fogtam másoltam az így lementett könyvjelző nevét, és ugyan azt adtam meg annak a könyvjelző mentésnek amit nem akart elfogadni mert máshol volt mint ahova ő akarta tenni és más neve is volt, és átneveztem ugyan arra, majd egy biztonsági másolat után áthelyeztem ezt rá, arra ami azon a helyen volt ahova ő akarta tenni azon a neven, és felül írtam azt, majd betöltöttem és engedte.. What??!!!
Szóval jahm, akárhogy is gondolkodom, elméletileg így nem lett volna jó.. mert a fájl típusát is felülkellet volna írnia.., vagyis egyetlen egy oka lehet, hogy mégis sikerült.: az hogy ugyan úgy JSON fájl maradt, csak nem tetszett neki hogy máshol van más néven mint amit ő megadott alapból.. igaz?:D XD
Ez igazán érdekes, mert én mindig máshova mentem (vagyis véletlenül se a C: meghajtóra) és mindig más néven, mégis json fájlba menti. A legutóbbi mentésem neve: bookmarks-2014-09-04.json
A mentéssel egy időben mindig exportálok is, így baj nem lehet. A legutóbbi fájl neve: bookmarks 2014-09-04.html
Mindig akkor szoktam menteni és exportálni, ha új címet adok a könyvjelzőkhöz.
A gép állapotát nem említettem meg, bár úgy érzem ez lehet az oka az egésznek..:D elég rég volt már újra telepítve, most van abban a korszakban hogy a firefox-ban minden új lap megnyitását az avast vírusnak tekintette és szólt róla egyet..(bár ez asszem inkább a belefészkelt rlvkn akármien rosszindulatú vírusbaci okozta), illetve pl a bekapcsolásnál ki írja az asztalon hogy pár dll fájl nem található vagy nem indult el.. de sebaj..!:D no meg a jobb klikk és majd kattolás a frissítés gombra az asztalon is beletelik neki az első egy 10-30mp-be..Éppen ezért mentettem le a könyvjelzőket, hogy ameddig nem formázom újra az egészet addig is döcögjön a Firefox többek közt..:)
(köszi a sgeítséget,)
(de igen tettél, nélküled nem kutatgattam volna tovább hogy megleljem a választ..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!