Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a probléma? Miért...

Mi lehet a probléma? Miért megy el a netem?

Figyelt kérdés
A napokban vásároltam egy Lenovo m5400as laptopot. Windows 7 64-bites rendszerrel működik. Csak wifin netezek. Egyet gondol a gép, és megszűnik a netkapcsolat. Újra nem tudok csatlakozni, míg újra nem indítom a gépet. Akkor viszont minden oké megint. Ez van, hogy 1 óra, van hogy 6 óra után történik. Nincs semmi előzménye... A driver friss, hivatalos Lenovo, a modemnek semmi baja, mert másik gépen nem észlelek ilyen problémát... Ötlet? Köszi előre is!

2014. szept. 15. 11:22
 1/2 Brenya ***** válasza:
Esetleg nem a "Wifi" kapcsolat szűnik meg?
2014. nov. 7. 14:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Bocs, ha pontatlanul fogalmaztam. Valóban a Wifi kapcsolat szűnik meg, és ismeretlen hiba folytán nem is tud újra kapcsolódni. Azóta kicsit utána olvastam, és állítólag több Lenovo gép is küszködik hasonló gondokkal... de használható fórumot nem találtam.
2014. nov. 7. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!