A PayPal-on, hogyan tudok küldeni ki pénzt, annak ellenére, hogy kiskorú vagyok és nincsen bankszámlám?
SZóval, van 1000$-om, vagyis lesz :DDDD
És szeretnék egy online közösségi oldalra küldeni vele pénzt, hogy "Prémium"-ot vehessek belőle...
Ha rányomok a Közösségi oldalon, hogy ennyit szeretnék fizetni, átugrik a PayPal oldalára. Belépek és ez vár:
Ha bármit csinálok, ha a Cancel-re kattintok, ugyan ezt írja, vagyis majdnem. A képek elárulnak mindent:
Szeretnék már nagyon PRÉMIUM-ot, még gyűjtöm rá a pénzt, hamarosan meglesz, de addig is válaszoljatok már kérlek!
Előre is köszönöm...
És ha, van számlaszámom, és a bankártyán pénz. Akkor a PayPal-ról veszi le a pénzt, vagy lekap egy csomó pénzt a bankártyámról.
Tesómmal úgy döntöttünk, hogy az Ő kártyáját használjuk majd, és az eBay-ről rendelünk.
És ha megadok minden pontos adatot. Akkor ugye azt nem adják ki, és nem húznak le sok-sok ezer $-al?
Olyantól kérdem, aki már rendelt így... Mit élt át? Hol kellett kifizetni a postaköltséget? A postásnál vagy azt is kifizethetem PayPal-al az eBay-en?
Valaki?
Mennyi??? :O
Köszi a válaszokat, azért... És nem kellett fizetni semmit azért, hogy megadtad a bankkártyádat?
Mert Én úgy hallottam, hogy valami 400 Ft-t kell fizetni, hogy kapj egy 4 jegyű számot...
Ja és köszi a gyors válaszokat... :)
"(...)PayPal utal neked 400 Ft-ot"
Ezt majd visszaveszi, tehát 0-ra jössz ki. Nem tudom neked a -2$ hogyan jött ki egészen pontosan de ha ekkora matekzseni vagy szerintem várd meg míg felnősz oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!