Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A PayPal-on, hogyan tudok...

A PayPal-on, hogyan tudok küldeni ki pénzt, annak ellenére, hogy kiskorú vagyok és nincsen bankszámlám?

Figyelt kérdés

SZóval, van 1000$-om, vagyis lesz :DDDD

És szeretnék egy online közösségi oldalra küldeni vele pénzt, hogy "Prémium"-ot vehessek belőle...

Ha rányomok a Közösségi oldalon, hogy ennyit szeretnék fizetni, átugrik a PayPal oldalára. Belépek és ez vár:

[link]

Ha bármit csinálok, ha a Cancel-re kattintok, ugyan ezt írja, vagyis majdnem. A képek elárulnak mindent:

[link]

Szeretnék már nagyon PRÉMIUM-ot, még gyűjtöm rá a pénzt, hamarosan meglesz, de addig is válaszoljatok már kérlek!

Előre is köszönöm...

2010. jan. 19. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
-,- szted hogy a faszba utalsz ha nincs számlaszámod, inkább úgy kérdezem hogy miről akarsz utalni ???????? előszőr töltsd be inkább a 18at....
2010. jan. 19. 15:49
 2/9 A kérdező kommentje:

És ha, van számlaszámom, és a bankártyán pénz. Akkor a PayPal-ról veszi le a pénzt, vagy lekap egy csomó pénzt a bankártyámról.

Tesómmal úgy döntöttünk, hogy az Ő kártyáját használjuk majd, és az eBay-ről rendelünk.

És ha megadok minden pontos adatot. Akkor ugye azt nem adják ki, és nem húznak le sok-sok ezer $-al?

Olyantól kérdem, aki már rendelt így... Mit élt át? Hol kellett kifizetni a postaköltséget? A postásnál vagy azt is kifizethetem PayPal-al az eBay-en?

Valaki?

2010. jan. 19. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:
első vagyok, így már mindjárt más. ebayről már rendeltem , nem rántottak le rólam pénzt még eddig, amúgy meg annyit hagyj a számlán amennyi értékben rendeltél. ennyi. és akk tutira mész, viszont k*rva drága a hajó. nekem a dorkom volt 9E ft plus 19Eft a szállítás.
2010. jan. 19. 16:08
 4/9 A kérdező kommentje:

Mennyi??? :O

Köszi a válaszokat, azért... És nem kellett fizetni semmit azért, hogy megadtad a bankkártyádat?

Mert Én úgy hallottam, hogy valami 400 Ft-t kell fizetni, hogy kapj egy 4 jegyű számot...

Ja és köszi a gyors válaszokat... :)

2010. jan. 19. 16:26
 5/9 anonim ***** válasza:
A PayPal regisztrációnál a PIN kódodat egy utalásos közleményben kapod meg, tehát a PayPal utal neked 400 Ft-ot, te belépsz a webes felületen eBankingolva és megnézed a kódodat, beírod, aktiválod a PayPal accountod ők meg leveszik a pénzt amit utaltak neked. Ez az első tranzakció lesz a számlád és a PayPal között.
2010. jan. 19. 16:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Ahha... Szóval ez nem postai úton történik, hanem ha ezt megcsinálom -2$-om lesz? :D
2010. jan. 19. 16:58
 7/9 anonim ***** válasza:

"(...)PayPal utal neked 400 Ft-ot"

Ezt majd visszaveszi, tehát 0-ra jössz ki. Nem tudom neked a -2$ hogyan jött ki egészen pontosan de ha ekkora matekzseni vagy szerintem várd meg míg felnősz oké?

2010. jan. 20. 12:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Te ész! Úgy gondoltam, hogy Ők levesznek 400 forintot, és akkor minuszba fogok menni... (1$ = 180-185Forint) és azért gondoltam, hogy -2$ lesz... Ja és ne szóljál be, mert 4-es vagyok matekból... Amúgy meg úgy nem csipázom, ha valaki a korával keménykedik... Köszi, puszi!
2010. jan. 21. 21:07
 9/9 A kérdező kommentje:
A normálisabbakat kérdezem... Milyen bankkártyákat fogad el a PayPal? Mert olvastam fórumokon, hogy egy embernek, több bankkártyáját sem fogadta el... A dombornyomott mit jelent? Domborúak a számok vagy mi? XD
2010. jan. 21. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!