Az e-mail címemet törölhetik emiatt?
Figyelt kérdés
Két e-mail címem volt, mindkettő, g mail-os. Az egyiket töröltem, mivel a másik van használatban, de elfelejtettem átírni egy korábbi fórumra való regisztrációmat. A fórumra beléptem (a törölt e-mailt elfogadta) és megpróbáltam megadni az új címemet. Ez sikerült is, de a régi e-mail címemre ment a levél amiben meg kell erősítenem az e-mail cím váltást. Nekem nem fontos annyira ez a regisztráció, de elkezdtem aggódni amiatt, hogy emiatt a malőr miatt törölhetik a másik e-mailemet. Túlreagálom a dolgot? Vagy lehetséges ez?2014. szept. 14. 20:42
2/4 A kérdező kommentje:
Kicsit megkönnyebbültem. :)
Nem mondhatom azt, hogy már nem aggódom, de nem annyira. A megmaradt e-mailem eléggé fontos számomra, mert mindenem ami fontos oda van regisztrálva, még egy fizetős dolog is. (Sajnos kissé hajlamos vagyok túlreagálni a dolgokat.)
De akkor nem kell aggódnom emiatt biztosan?
2014. szept. 14. 21:03
3/4 anonim válasza:
A másik emailedet a google tudná törölni, ha akarná, de őket egyáltalán nem érdekli, hogy milyen fórumokra regisztrálsz, vagy milyen regisztrált emailcímeket próbálsz megváltoztatni akár sikeresen, akár sikertelenül. Elég durván meg kéne sérteni a felhasználói feltételeket ahhoz, hogy töröljenek egy gmail fiókot, az általad leírtakban pedig semmi szabályellenes nincs.
4/4 anonim válasza:
#1 vagyok. Komoly, csak Te törölheted, vagy mint írták bibizni kell-megsérteni a szabályt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!