Miért alacsony a letöltésem?
Az internetszolgáltatók figyelik az adatforgalmat, és ha sokat töltesz le torrent oldalról, akkor időnként átmenetileg korlátozzák a letöltési sebességedet, hogy maradjon sávszélesség másoknak is. Nem biztos, hogy nálad erről van szó, de azt kipróbálhatod, hogy titkosítod a torrent forgalmadat, akkor csak az adatforgalmat látják, azt nem, hogy milyen jellegű. Utorrentnél így lehet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__42..
Egyébként ettől még nem fogsz anoním módon torrentezni, az ip címed továbbra is látható lesz, de arra jó, amire neked kell. Nekem ugyanez volt a problémám azzal a különbséggel, hogy nekem annyira lecsökkentették, hogy már netezni is alig tudtam időnként. Pár hónapja tele lett a tököm és előfizettem egy VPN szolgáltatásra, azzal ugyanezt el lehet érni, csak komolyabb és drágább megoldás, de teljes anonimitást és minden netes forgalom titkosítását jelenti. Azóta egyetlen egyszer sem csökkentették le a sebességem, bármennyit is töltök le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!