HUP.hu vagy Ubuntu.hu fórum, melyik a jobb?
HUP.hu vagy Ubuntu.hu fórum a jobb?
Melyiken jobb a közösség, normálisabbak az emberek, minőségibbek a válaszok?
Más a célközössége a két oldalnak. Én az ubuntu.hu-t ismerem, ott tényleg jó közösség van, nagyon segítőkészek.
Mindkét helyen ingyen van a reg, szóval...
azért a HUP-ra nehezebb bejutni, kérvényt kell írni a regisztrációhoz, ubuntu-n 3 kattintás és megvan.
Igazából a közönség is hasonló, HUP-on linux a fő téma minden mennyiségben, UBUNTU-n pedig nem csak UBI-sok kérdeznek nem csak UBI témában :) ez persze csak az én véleményem, de kíváncsian várom a tiéteket is )
"HUP-on linux a fő téma minden mennyiségben, UBUNTU-n pedig nem csak UBI-sok kérdeznek nem csak UBI témában"
Szóval akkor ebből a szempontból ugyanaz a kettő. Kár volt a szót gyarapítani. Trey el fogja fogadni a regisztrációt, attól nem kell tartanod.
Mind a kettő másabb.
Az viszont fura, hogy a HUP, ilyen konzervatív módon oldja meg a regisztrációt.
Én csak, a SPAM kommentelőkre gondolok, hogy őket próbálja kiszűrni. Az a fura, hogy máshol, nem igazán okoz gondot: pl. hwsw, 'logout család' (csak egy pár, ismertebb oldalt írtam, ahol ugyanúgy gondot jelenthetnek a SPAM botok), stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!