Ubuntu fórumon ki az a senkiházi troll "a mester" felhasználó?
Sajnos az ilyenek miatt élhetetlenek a Magyar fórumok, ezeknek nincs életük és ebben élik ki hogy életükben nem értek el semmit.
Sajnos minden fórumon akad 1-3 ilyen, legyen az pcfórum, proghu, gyakori vagy ubuntu fórum.
Kérdés csak az, ezek miért nincsenek kidobva mikor csak irritálják a hétköznapi felhasználót, és nyomják az orruk alá hogy GOOGLE, mint ha csak az átlag felhasználó valami kicsit debil lenne vagy mi a franc.
az lehet, de ha és amennyiben ez probléma, annak megoldása nem a te és a magadfajta önjelölt trollok feladata, hanem a fórum tolajdonosáé és a tulajdonosok által kijelölt staff/moderátor feladata.
Egyetlen esetben sem hallottam hogy a moderátor/staff megkért voltna egy trollt hogy oltsa a népet.
Tudhatjuk, hogy amennyiben a téma avagy kérdés problémás az moderálásra kerül általuk!
"Én jobban tudom"
ebben is igazad van, de ha egy fórumnak jó a moderátora akkor ezt megoldja ha meg akarja, ez tényleg az ő feladata.
Ha pedig nem elég jó akkor nem érdemes látogatni a fórumot, az egyik hozzászólónak igaza van abban hogy senkinek nincs szüksége sem a trollokra sem az önjelölt moderátorokra, ha meg nagyon nem bírod már az ilyet akkor tényleg nem kell odanézni.
Senkinek nem hiányzik hogy a fórum a végén csak egy vitatenger legyen a kérdező felhúzza magát a hülye válaszokon a troll meg hogy visszaszólnak neki aztán a vége (erős túlzással) szívelégtelenség.
Szó mi szó, francba is semmi értelme trollkodni, ha nem tetszik akkor fórum bezár és jónapot megyünk máshová
Aki meg tényleg CSAK trollkodni jár az egy élhetetlen tuskó.
És akármennyire is kevesen vannak a kérdezőkhöz mérten, mégis emberek százainak keserítik meg a napját!
Csak mert nekik olyanjuk van hogy felhúzzák őket a melóban vagy mert épp munkanélküliek és sok a szabadidejük és rájukjön ez a "de jó lenne valakinek beszólni" dolog...hülye egy Magyar mentalitás ez a "ha az én lovam doglött dögöljön meg a szomszédé is"
Ha már a troll végképp nem tud mit csinálni, menjen ki végre a természetbe és verje a fejét a fába oszt aludjon joccakát!
Nem először merül fel ez a kérdés vele kapcsolatban. Sajnos valóban nem egyszerű a helyzet, ugyan feszegeti a határokat, de általában nem követ el olyan durva kihágásokat, amelyek egyértelműen és azonnali kizárással kellene, hogy járjanak. Ahogy te is írtad, a probléma inkább az, hogy rendszeresen beszól másoknak, és nem csak egy-egy esetről van szó, hanem állandó jelenségről.
Ő valójában nem a klasszikus értelemben vett troll, mert szerintem nem a rosszindulat hajtja, hanem egyszerűen ilyen fanyar a stílusa. Egyébként egy értelmes ember, aki gyakran segít is másoknak, ezért sokan a meglehetősen sajátos stílusával együtt is kedvelik őt, ez pedig méginkább nehezíti a helyzetet.
Én ehhez csak annyit szólnák hogy vannak olyan kérdezők akik megkérdezik hogy milyen színű a TÉLAPÓ kabátja ?
Jön a válasz hogy piros
Mire a kérdező: nem hinném mert én úgy tudom hogy zöld
És hiába mondjuk a helyes választ köti az ebet a karóhoz
majd fogja magát és mindenkit lepontoz ahelyett hogy máshol is utána nézne pl: google
A télapót csak azért hoztam fel mert ennyire egyszerű kérdéseknél is cáfolatot kapnak a válaszadók
Én nem szeretem az ubuntu.hu közösségét.
De szerintem a mester vicces alak, és hozzászólásai alapján tud is valamit. Irc csatornán sokkal rosszabbak vannak nála. Még szerencse hogy az ubuntut is megutáltam, így nem kell azzal a béna közösséggel foglalkoznom. Az archwiki a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!