Nagyon nagy segítségre lenne szükségem! Ki hajlandó nekem segíteni?
A lényeg, hogy egy kb 6 hónappal ezelőtti facebookot kellene visszaállítani, hogy az adatokat lementsem róla. Nagyon fontos lenne. Aki hajlandó segíteni, s ha csak úgy nem akar, beavatom a részletekbe is, miért annyira fontos. Addig eljutottam, hogy email címre küldene egy jelszó emlékeztetőt.....igen ám, de az az email cím már nem létezik.
(lány voltam, mielőtt le bunkó pasiztok :)
Nem tudjátok miről van szó, hogy mi van rajta.....nevek és fényképek, amiket egymásnak küldözgettek egy párocska......ergo két szerető. S most a a hölgyemény tartozik nekem, és telefonjaimra nem reagál, facebookról letörölt, a férjét ismervén, ha rájön, hogy megcsalta, s nem is akármilyen beszélgetések zajlottak le kis párocska között, valamint nem kevésbé pikáns képek. A pikáns még lightos szó is volt. Ergo ha hozzáférek ezekhez, tudom a nőt zsarolni, hogy megmutatom a férjének.
Most jön a kérdés, hogy nekem hogy volt a hölgyike facebookjához hozzáférésem....
Úgy, hogy én csináltam neki, mert ő olyan tahó, hogy erre is képtelen (képzelhetitek, hogy milyen "alakok"-ról van szó)
De én hülye jószívű.....állandóan sírt a nyakamon, hogy nincs pénz kenyérre sem, se a gyereknek gyógyszerre, pelenkára, én meg adtam neki. Nem egyszer. Volt, hogy megadta, ezért volt merszem még egyszer adni. De azt már nem akarja megadni a kedves.
Papírom róla nincs, most mit csináljak vele? Ezt az egy lehetőséget látom, hogy megzsarolom, hogy kitálalok a férjének. Elvégre az a facebook az enyém volt, én csináltam, csak ő használta nem is akármire. Arról én meg nem tehetek, hogy olyan hülye volt, hogy elfelejtette a jelszót megváltoztatni......ennyi....
Írtam egy olyan szívhez szóló levelet a Facebooknak, hogy még egy virtuális zsepit is odatűztem a végére, ha netalántán.....
Kiss Ádámot idéztem...
Szóval meglátom mit válaszolnak vissza.
Ha nem angolul tetted, akkor úgysem értik. Egyébként is őket az érdekli csak, hogy van-e valami a kezedben amivel bizonyítani tudod, hogy a tiéd a fiók és ha igen, akkor megmutatják, melyik űrlapot kell kitöltened vagy mi a szükséges eljárás. (Ha egyáltalán még lehetséges ennyi idő múltán.)
Sokkal járhatóbb út lenne kiderítened hol lakik és személyesen felkeresned.
Tudom hol lakik, de nem akarok balhét......és szerintem csak veszekedés lenne, nekem erre nincs szükségem.
A levelet természetesen angolul írtam. (látom ennyire hülyének nézel)
Ha eddig telefonba, még a legelején mondtam, hogy adja meg, facebookon is megtettem, szerinted ha személyesen odamegyek, hogy adja meg, majd akkor felvillan az égő a feje fölött, hogy jé......tényleg igaza van ennek a csajnak.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!