Nagyon nagy segítségre lenne szükségem! Ki hajlandó nekem segíteni?
A lényeg, hogy egy kb 6 hónappal ezelőtti facebookot kellene visszaállítani, hogy az adatokat lementsem róla. Nagyon fontos lenne. Aki hajlandó segíteni, s ha csak úgy nem akar, beavatom a részletekbe is, miért annyira fontos. Addig eljutottam, hogy email címre küldene egy jelszó emlékeztetőt.....igen ám, de az az email cím már nem létezik.
(lány voltam, mielőtt le bunkó pasiztok :)
Elméletileg lehetséges lenne (mert valójában szerintem semmi nem törlődik a szervereikről, csak véglegesen inaktívvá válik), de gyakorlatilag erre nem adnak lehetőséget.
Esetleg ha írsz egy szépen megfogalmazott (angol) levelet ezekre a címekre:
privacy@facebook.com
support@facebook.com
info@facebook.com
Akkor eldől, hogy van-e valami kiskapu, de tudomásom szerint 2 hét után "törlődik" és nem lehet már hozzáférni.
Csúnya lenne, ha másnak csak úgy kiadnák az ilyen jellegű adatokat.
Érdekes, hogy 6 hónapig nem volt fontos...
Ha tartozásról van szó és valóban jogos a követelés akkor érdemesebb valami ügyvéd ismerőst megkérdezni először majd ha ő is azt tanácsolja, akkor a rendőrségen próbálkozni. Elvileg az ő kérésükre visszaállítható lenne szerintem (ha bizonyítékként szolgálna az ügyben). Persze ezt ne vedd készpénznek, ez csak egy ötlet.
Azt valóban kétlem, hogy bármit is törölne a facebook. Attól értékesebb számára az információ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!