Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Küldenétek olyan képet ami...

Küldenétek olyan képet ami ahhoz kapcsolódik, hogy van egy vita fb-n és én csak ülök a gép előtt és nézem a kommenteket? Minél többet, kérlek!

Figyelt kérdés

2014. szept. 7. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Számítástechnika témakörbe nem illik a fogyatékos kérdésed, azért nem válaszol senki.
2014. szept. 7. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:
2014. szept. 7. 17:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen kedves xy?Valaki mégis válaszolt!

De azért remélem nem tette tönkre a lelki világod hogy a számítástechnika témához írtam a kérdésem.Vagy nagyon fájt?

Az ilyen ember aki délután leül a gép elé és keresi hogy kibe hol köthet bele,miért ül egyáltalán gép elé?

Undorító emberek vannak!Ahelyett hogy nagyon megerőltetően válaszolt volna inkább belém köt egy ilyen apróság miatt.Hát kívánom neked hogy ez legyen a legnagyobb gondod az életben,hogy én a kérdésem nem a hozzá illő témához írtam!

2014. szept. 8. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!