Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Paypal vita nyitása és lebonyo...

Sajting kérdése:

Paypal vita nyitása és lebonyolítását hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Rendeltem 1 hete antelife-ről egy umi x2-s telefont, ami spanyolországból jön elvileg és 3-6 nap alatt itt van.

Nos szerdán írtam nekik, hogy merre jár a csomag, erre azt írták vissza hogy kedden feladták, ami valószínűleg kamu mivel nincs tracking number, semmi csak csak általános blabla válasz volt.

Vártam ma éfjélig, hogy legyen valami tehát 7 nap telt el azóta hogy elküldték volna.

Nyitottam paypalon egy disputet leírtam hogy az oldalon 3-6 napos szállítás van írva, ehhez képest fel sem adták csak kamuznak.

Most mit kell csinálnom, ezt anglul leírtam egy dispute-be és kész?

Ez az első paypalos vitám azért kérdezem.

2014. júl. 26. 00:34
 1/3 anonim ***** válasza:

egyszer csináltam én is

de 6-7 nap szállításnál szerintem 1-2 nap késés még belefér sőt 1-1,5 hét is

először olvasd el hogy milyen az eladó adatlapja

panaszkodnak e rá, stb.

ha már vitát kezdeményeztél a paypal-nál akkor arra 15 napja van az eladónak hogy reagáljon,

ha nem reagál akkor automatikusan neked ad igazat és visszakapod a pénzed szintén automatikusan.

Ha válaszol akkor azt figyeli a paypal (leveleket)

és aszerint fog dönteni hogy kinek van igaza

valszeg kérni fog pár dolgot a paypal (eldótól például a feladási bizonylatot stb).

A vita max 15 napig tarthat, utána döntés fog hozni a paypal tehát max 3-4 hét és visszakapod a pénzed

Én az e-bay ről rendeltem és egyszer belefutottam egy csalóba ott nem volt gondom.

ezt az oldalt nem ismerem ahonnan te rendeltél.

mutasd az odalt amit rendeltél átnézem mennyi a szállítási idő mert lehet hogy 6-20 nap van írva és eben az esetben lehet akár 34 hét is mire megjön, én általában 3 hetet várok aztán kezdek aggódni

2014. júl. 26. 02:58
 2/3 anonim ***** válasza:
előző vagyok jav.: nem "34 hét" hanem 3-4 hét
2014. júl. 26. 03:00
 3/3 A kérdező kommentje:

[link]

3-6 nap szállítással mivel DHL-lel kellene küldeniük, de 7 nap alatt még át sem adták a DHLnek nemhogy ideért volna.

Olvastam forumokat többeknek is kamuztak már, hogy elküldték közben mégsem így nyitottam egy claimet aztán majd vagy elküldik ennek hatására nagyon gyorsan vagy pénz vissza.

2014. júl. 26. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!