Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Paypal vita nyitás? Segítség!

Csigusz93 kérdése:

Paypal vita nyitás? Segítség!

Figyelt kérdés
Rendeltem egy kabátot ebay-ről elég rég, de még mindig nem érkezett meg, de az eladót a kabát rendelése után pár nappal le is törölte az ebay. Elméletileg a kabát fel van adva a postára. Paypalon szeretnék vitát nyitni.
2013. nov. 4. 09:43
 1/3 anonim válasza:
Ha kb 35-40 napon belül semmi, akkor ebayen jelezd hogy nem kaptad meg, azután az ebay (90% hogy vissza fogja neked adni a pénzt). Ezek után pedig ha megjön, visszafizeted az eladónak, de 45 nap után semmit nem tehetsz..
2013. nov. 5. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:

35-40 napon belül semmi - mi vaaaan????

Ahol latod, hogy elvileg fel van adva a cucc (kis sarga boritek ikon a termek mellett), ott latsz olyat is hogy estimated arrival (vagy delivery) es valami datum fele. Pl. 20-25 days, vagy Nov 15 - 20.

Addig varj, amig ez el nem mulik. Ha 1-en adta fel, akkor varsz 25 napot es a 26. napon nyitsz egy ugyet az eBay fele, mivel az eladot mar nem tudod ertesiteni, persze megprobalhatod, de ha torolte a regisztraciojat, akkor irj rogton az eBaynek.

Meg ne nyiss vitat, es ne Paypal vitat, mert ha fel van adva a cucc, akkor lehet hogy megjon. De neked kotelesseged addig varni, ami az estimated delivery datum. Nem pedig 35-40 nap... ezt honnan a fenebol szeditek?? Nem most latom eloszor itt gyikon :(

2013. nov. 6. 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:
A kérdés megválaszolásra került az előző 2 válaszoló által, én már csak annyit tennék hozzá hogy nekem is volt egy ilyen esetem és nekem nem érkezett meg a termék, ezért az eBay visszaadta a pénzem miután panaszt tettem. :)
2013. nov. 19. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!