Ha egy ilyen Domino Web sim kártyát beleteszek ebbe a routerbe akkor pld. Utazás közben ( buszon is) tudok internezeni a tableten?
Igen, ha több eszközt akarsz egyszerre használni, akkor ez jó lehet, de CSAK AKKOR ha támogatja a router a telekom SIM kártyáját.
Előbb nézd meg az oldalukat a kompatibilitási lista miatt, most épp nem jön be a tp-link oldala...
"de CSAK AKKOR ha támogatja a router a telekom SIM kártyáját."
Miért nem támogatná? Az Aqua webshopba nem hiszem hogy hálózati záras készüléket árulnak.
Csak olyan 3G/4G routerek szokott lenni kompatibilitási problémája, amik nem tartalmaznak modemet csak egy USB portot, amibe a modem megy. Ilyenkor nem mindegy milyen típusú a modem.
Ez esetbe viszont a Wi-Fi router és a modem is egyetlen készülékbe van integrálva, csak egy SIM kártya kell bele. Gyakorlatilag olyan, mintha megvennél egy kártyafüggetlen mobiltelefont.
Nem SIM lockos. jajjjj. Hanem a DRIVER nem tudja kezelni. Látom te se sokat konyítasz ezekhez a 3G routerekhez.
Volt régen olyan Linksys 3G router ami pl. csak Vodafone -nal ment itthon.
SIM kártyához nem kell driver...
Az eszköz BELSEJÉBE épített 3G modemet meg csak kezeli a szoftver.
Én tudom hogy a SIM kártyának nincs köze a szoftverhez.
Ezt arra írtam hogy a 3G modemet, ami ugye bele van építve az eszközbe, csak felismeri ( azaz rajta van a szükséges driver ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!