Szeretnék egy NetPlusz S 200mb-s mobilnetet. Lehetséges hogy nem az egyenlegemről vegyék le a pénzt (dominó feltöltőkártyás vagyok) hanem csekket küldjenek a 690ft-rol?
Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 22:50
1/9 anonim válasza:
Most előfizetéses vagy feltöltőkártyás szeretnél lenni? Mindkettő együtt nem lehetsz.
2/9 anonim válasza:
Ha feltöltőkártyás vagy, akkor csak az egyenlegedből tudják levonni a szolgáltatás árát.
Egyébként azt a 690 Ft-os NetPlusz S csomagot csak abban az esetben tudod megrendelni, ha már van aktív, csomagba foglalt adatmennyiséggel rendelkező internetcsomagod.
Ha még nem rendelkezel ilyen internetcsomaggal, akkor ezekkel a feltételekkel tudod igénybe venni a szolgáltatást: [link]
3/9 A kérdező kommentje:
Feltöltőkártyás szeretnék lenni vagyis most is az vagyok jelenleg nem rendelkezem mobilinternettel! De szeretnék egy 200mb-s csomagot
2014. jún. 27. 23:16
4/9 anonim válasza:
hát így van, így 1090 Ft lesz havonta. először én is beleugrottam, meg amúgy is logikusabb lenne, ha az új csomagok lennének alapértelmezetten megjelenítve, és a kiegészítőcsomagokat lehetne külön választani...dehát majd rámegy a figyelmetlen előfizető az olcsó netre, aztán nem érti, mért vont le többet. :D
5/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nekem nem a dominós 690ft kellene fizetni hanem az 1090ft-t ami az előfizetéseseknek van?? Végülis tökmindegy hogy a kártyámró veszi le de akkor ezt most télleg nem értem?
2014. jún. 28. 20:13
6/9 anonim válasza:
Dominósoknak és előfizetősöknek is 1090 Ft.
7/9 A kérdező kommentje:
Értem erre már rájöttem de akkor mi a 690ft?
2014. jún. 28. 22:55
8/9 anonim válasza:
annyi, hogy van már egy x mobilnet előfizetésed, és amellé még veszel +200 mega adatforgalmat, tehát ilyen bővítés.
9/9 A kérdező kommentje:
Okés Köszönöm szépen mindenkinek!! :D
2014. jún. 29. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!