Milyen számítógép konfiguráció szükséges minimum, a 30mb/s letöltési sebesség kihasználásához?
Digi netem van, 30mb-os letöltési sebességre képes.
2 gépen használom a netet (routerel).
Az egyik gép jóval jobb mint a másik, azon 32mb/s lett a speedtest eredménye.A régi gépnek 4mb/s lett.
A kérdésem az lenne, hogy a processzornak és a memóriának milyennek kéne lennie minimum a másik gépen, hogy az is kihasználja a net sebességet?
El ne áruld a kisebbik konfigod, meg az oprendszert, mert még a végén valaki megválaszolja Neked!
Egyet azért ajánlok: felejtsd el a routert, dugd közvetlen a gyengébbikbe, aztán írd ide az eredményt...
Üdv: StMiklos
Egy: nagysebességű digi netet nem fogsz tudni pontosan mérni speedtest oldalakon, ekkora sebességet már nem tud rendesen mérni az ott használt pár megás tesztfájllal.
Kettő: a legtöbb gépben 10/100-as hálókártya van, ekkora sebességet csak újabb, 10/100/1000-es hálókártyával tudsz kihasználni. (ebben nem vagyok biztos)
Három: wifin keresztül akkor érsz valamit ilyen sebeséggel, ha mind a router, mind a wifi vevő tudja az "N" szabványt.
Processzornak és memóriának ehhez semmi köze, szedtem már több MB/seccel a P3-as cerkámon, 256Mb rammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!