Milyen ez a számítógép konfiguráció?
+
LOGITECH S220 Speaker System ( [link] )
Ha valamit szerintetek változtatni kéne akkor az alkatrészeket iPonról lécci! Max ár 130.000Ft
Játékokra (GTA4, Counter Strike 1.6), netezésre, filmezésre kéne!
Lécci vki elenőrizze, hogy minden okés a konfiggal, minden támogat mindent mert én ezt tanácsokból összedobtam azt naon nem értek hozzá!
Előre is köszönöm!
az 500-as csifit kicsit soknak érzem, bőven elég alá egy 400-as hexa. ramból érdmes dual channelt használni, szóval vagy csapj hozzá még egy 4GB-os modult, vagy vegyél 2x2-t.
samu F3 inkább szekvenciális tempóban jó, rendszerlemeznek talán jobban járnál egy seagate-tel.
ez a logitech hangfal meg mindenre jó egy picit, de nagyon semmire sem. érdemes lenne a genius fadobozosával barátkoznod, abból is van kis teljesítményű/olcsó (mondjuk HF500A, az rádaásul kétutas is).
Véleményem szerint jól összeállítottad a konfigurációt, én a tápból ezt venném CHIEFTEC CTG-450-80PB 450W.
Egyébként a a merevlemez gyorsaságát nem főként a fordulatszám határozza meg.
Az viszont igaz hogy a caviar green kissé lassú bár ez ezek energiatakarékos halk modellek, ergo ha gyorsat akarsz akkor black vagy blue ha halkat green.
az OEM annyi, hogy nem kapsz hozzá dobozt, csak egy zacsiban van a táp+a tápkábel és kész.
egyébként jó a konfig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!