A Google keresési felülete (web, képek) miért váltott vissza az évekkel korábbi külsőre?
A képeknél is lapozni kell nem pedig folyamatosan legördíteni.
Egyik nap még a megszokott, másnapra pedig a régi.
Régen, mikor a váltás megtörtént, még lehetett változtatni, de most nincs semmilyen opció.
Hogy tudnám visszaállítani?
Nem csináltam semmi szokatlant.
Böngésztem.
A mellbimbo.eu oldalnál vettem először észre, hogy a google keresési funkció nem dob ki találatot.
Ezután már egyik oldal sem akart betölteni.
Ekkor vettem észre, hogy valami nem stimmel a modemmel, mert nem úgy villogott ahogy szokott volt.
Újraindítottam de semmi. A telefon sem volt jó.
Ezután kihúztam pár órára, mialatt végeztem egy kis takarítást a gépen. Tudjátok csak a szokásosat: előzmények, cookik törlése, tisztító progikkal tisztítás, vírus irtás, töredezettség mentesítés, csak az alapok.
Mire végeztem mindennel, már a modem is jó volt.
Az oldalak újra működtek, csak a google maradt meg a régebbi (mára talán leváltott, vagy elavult) formájánál, mint azt fentebb említettem. Holott a hiba előtt a kéőpkereső az új folyamatosan lefelé gördítős formában élt már évek óta, nem pedig ez a lapozgatós volt. De a sima webess keresés is a régi formát hozza.
Az alapértelmezett böngészőm az Opera (fikázást kéretik mellőzni, nem tervezek Chrome-ra váltani). Valamint egy ősöreg firefox is ugyanezt produkálta.
Mi történt az Opera és a Google között egy nap alatt?
Ja!
Nekem úgy tűnik másnak is volt/van valami hasonló problémája:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__60..
Ok,ok ő is Operát használ, de mégis...?
Ez a dolog letiltott JavaScriptre utal.
Nézd meg a beállítások között, bár mivel több böngészőben is jelentkezik a hiba, elképzelhető, hogy valami vírus lesz.
A JavaScript engedélyezve van és volt is.
Régen volt a google-ban eg beállítás, hogy a régi vagy az új megjelenés legyen. Ezt már egy ideje nem találom.
Amúgy sem hiszem, hogy ez lenne.
Az avast és a COMODO Cleaning Essentials sem talált semmit.
Nem értem. Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!