Torrenten a max letöltési sebességem 3.8m/s. Miközben a netes sebességmérők mind 30m/s fölé visznek. Ugyan ez van akkor is ha mondjuk csak 5 seedelő van és ugyanez ha 80-90. Miért?
utorrent stabil. aktív módban vagyok. digis net.
köszi a válaszokat!
Mert anyádéknak nem futja csak arra hogy a 9 éves segged alá szutyok 30 megás retket pakoljanak azér...
Majd ha te is dolgozol rendesen akkor lesz lóvéd a saját segged alá tenni egy normális netet nem ilyen szart...
Nekem egyébként is a speedtest 5000m/s fölé megy és torrent is ennyivel tört meg MEGHAKKELTAM A BÉEREFKÁT és tőlük húzom be a netet, és mert nekik nem olyan szemét beállítatlan szutykuk van mint neked ::DAS:D:SD:D:XD:X:DX::XD:XDX:D
07:16-os minek vagy itt ha nem tudsz normális választ adni.
Az értelmi szinted nem lehet túl magas, talán még a küszöböt sem éri el.
A kérdezőnek:hiába van gyors neted ha a seedelők nem tudják gyorsabban feltölteni.
A megoldás egyszerű. A sebességmérő oldalak és a net szolgáltatók is a sebességet Megabit/s-ban adják meg, a gép viszont Megabájt/s-ban számolja. A konkrét értéket úgy kaphatjuk meg, ha a 30Mbit (kb. 30.000 Kbit) értéket elosztjuk 8-al. A te esetedben 30.000 osztva 8-al, egyenlő 3,8-al. Tehát a sebességed teljesen normális. Sokan esnek ebbe a hibába, hogy azt hiszik, hogy a szolgáltató által megadott értékkel fognak letölteni, és aztán csodálkoznak hogy annak töredéke a tényleges érték.
Remélem segítettem, ha nem volt teljesen érthető keress rá itt az oldalon, mások is tettek fel hasonló kérdéseket, és biztos voltak ennél pontosabb válaszok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!