Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Torrenten a max letöltési...

Torrenten a max letöltési sebességem 3.8m/s. Miközben a netes sebességmérők mind 30m/s fölé visznek. Ugyan ez van akkor is ha mondjuk csak 5 seedelő van és ugyanez ha 80-90. Miért?

Figyelt kérdés

utorrent stabil. aktív módban vagyok. digis net.

köszi a válaszokat!

2010. jan. 17. 06:44
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Mert anyádéknak nem futja csak arra hogy a 9 éves segged alá szutyok 30 megás retket pakoljanak azér...

Majd ha te is dolgozol rendesen akkor lesz lóvéd a saját segged alá tenni egy normális netet nem ilyen szart...

Nekem egyébként is a speedtest 5000m/s fölé megy és torrent is ennyivel tört meg MEGHAKKELTAM A BÉEREFKÁT és tőlük húzom be a netet, és mert nekik nem olyan szemét beállítatlan szutykuk van mint neked ::DAS:D:SD:D:XD:X:DX::XD:XDX:D

2010. jan. 17. 07:16
 2/5 anonim ***** válasza:

07:16-os minek vagy itt ha nem tudsz normális választ adni.

Az értelmi szinted nem lehet túl magas, talán még a küszöböt sem éri el.

A kérdezőnek:hiába van gyors neted ha a seedelők nem tudják gyorsabban feltölteni.

2010. jan. 17. 07:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Kedves első kommentelő 25 éves vagyok 18 éves korom óta magam tartom el. A számláimat is én fizetem így az internetet is. Inkább az a gáz hogy nincs jobb dolgod vasárnap reggel, mint hogy ide gyere és ilyen általad gondolt vicces sorokkal próbálj engem "fikázni"! Szánalmas vagy és kétlem hogy a rendőrség netét használnád ,ha meg tényleg igaz akkor tényleg primitív vagy hogy ezt le is írod egy internetes oldalon! Röviden mondva : Szánalas vagy! Második kommentelőnek köszönöm a választ!
2010. jan. 17. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:

A megoldás egyszerű. A sebességmérő oldalak és a net szolgáltatók is a sebességet Megabit/s-ban adják meg, a gép viszont Megabájt/s-ban számolja. A konkrét értéket úgy kaphatjuk meg, ha a 30Mbit (kb. 30.000 Kbit) értéket elosztjuk 8-al. A te esetedben 30.000 osztva 8-al, egyenlő 3,8-al. Tehát a sebességed teljesen normális. Sokan esnek ebbe a hibába, hogy azt hiszik, hogy a szolgáltató által megadott értékkel fognak letölteni, és aztán csodálkoznak hogy annak töredéke a tényleges érték.

Remélem segítettem, ha nem volt teljesen érthető keress rá itt az oldalon, mások is tettek fel hasonló kérdéseket, és biztos voltak ennél pontosabb válaszok is.

2010. jan. 17. 09:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Érthető volt!
2010. jan. 17. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!