Hány perc alatt jön le az 1.4 GB-s filmem ha a letöltései sebességem 14.24 Mbps? Nem nagyon értek ehhez, de már holnan megakarom nézni a filmet, viszont max éjfélig tudok netezni.
Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 23:12
1/7 anonim válasza:
Ha folyamatosan, full sávszéllel tudod tölteni, akkor 13-14 perc alatt.
2/7 anonim válasza:
14,24Mb másodpercenként, az annyi mint 1,78MB másodpercenként. Elosztod az 1433MB-ot 1,78-cal, és kijön ~805 másodperc (~13 perc), ha végig teljes sebességgel tölt.
3/7 A kérdező kommentje:
Amint mondtam a számokhoz ezen a téren nem értek..De akkor hogy lehet az h a filmnél 0.5öt írki az 1.4ből? így--> 0.5/1.4 és már minimum fél órája jön...
2011. nov. 25. 23:22
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
2011. nov. 25. 23:23
5/7 anonim válasza:
A sebesség dinamikusan változó, sosem ugyanannyival megy. Befolyásolja a kiszolgáló szerver terheltsége is, vagy tárhely esetén a direkt sebességkorlát. Torrent esetén pedig még több dolog.
Az, hogy te előfizettél mondjuk egy 15Mb-es netre, az nem azt jelenti, hogy te mindig annyival fogsz tölteni. Az csak a maximum, a valós letöltési sebesség pedig a garantált minimum és előfizetett maximum között fog lenni.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem! :) Köszi szépen mégegyszer... :) Jó éjt!
2011. nov. 25. 23:30
7/7 A kérdező kommentje:
Én nővérke vagyok és a betegellátásban vagyok jó...ez nekem kínai :D :D :D
2011. nov. 25. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!