Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vettem g2a.com-on egy játékot...

Vettem g2a.com-on egy játékot de félrenyomta, mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés

Rendeltem a g2a.com-on egy játékot, szépen meg is kaptam, de nem kód volt hanem gift. Amikor rányomta a linkre be is dobott a steam oldalára, de véletlenül az elutasításra nyomtam rá, és így most nem tudok mit kezdeni a linkel. A supportnak már írtam, de csak a szokványos automatikus választ kapom.

Shield volt a vásárláskor, és rányomta hogy rossz a kulcs is hátha akkor küldenek egy másikat, vagy az eladó elküldi mégegyszer.

2014. aug. 30. 14:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha megint a linkre kattintasz és nem történik semmi, akkor elcseszted, buktad a giftet. Ezt senki se fogja neked megtéríteni, mivel a Steam nem foglalkozik külsö problémákkal, ha nagy szerencséd van és írsz a G2A supportnak, ök megoldják. Egyébként nagy baromság volt lehúzni az eladót, csak mert te figyelmetlen vagy....
2014. aug. 31. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!