Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Most fizettem elő 10mbit/s...

Most fizettem elő 10mbit/s csomagra a T-honál csináltam speed test mérést és nem adja le a teljes 10mbit/s csak 7/61 mbit/s ekkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 11:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szerintem az le van osztva.

Nekem az UPC 120 Mbit-es netem tényleges sebessége: fel: 1,25 megabit le 14 megabit.

2014. aug. 19. 12:00
 2/16 anonim ***** válasza:
DSL? Örülj neki, hogy legalább ennyi jön, de igazából bejelntheted, kijön a szerelő, megmondja, hogy igen, rossz a hálózat és nem történik semmi.
2014. aug. 19. 12:06
 3/16 anonim ***** válasza:
HA megvan a garantált akkor nem reklamálhatsz.
2014. aug. 19. 12:06
 4/16 anonim ***** válasza:
Új előfizetés vagy régit újítottál meg? Ha régi és korábban kissebb csomagod volt, akkor le kéne ellenőrizni, hogy a modemed tud-e egyáltalán ADSL2+-t. Ha nem, a T ingyen ad. Máskülönben hálózati korlátozásod van - direkt, vagy indirekt. Reklamálhatsz, csak jó eséllyel nem történik majd semmi. Persze érdemes meghallgatni a telefonvonalt, hogy van-e pl. zúgás, illetve modememt/szűrőt/routert is lehet cserélni, de ha megy, akkor kétlem, hogy komolyabb hiba lenne.
2014. aug. 19. 12:10
 5/16 anonim ***** válasza:
Akkor ha van ADSL2+ modem figyelgetni kéne, hogy van-e javulás vagy esetleg rosszabb lesz. De ez pont az a sebeség, amivel még nem kezd semmit a T-Home, viszont 8,5-9 mbit/s-t tudnia kéne normál körülmények között. Különben egész országban ez a helyzet vidéken, ahol csak a T elérhető, mint szolgáltató - a DSL vonal a tényleges felét sem tudja mindig, nem véletlenül van olyan alacsonyra rakva a garantált sebesség.
2014. aug. 19. 12:16
 6/16 anonim ***** válasza:
Ja és ezt a 10mbit/s-es előfizetést új hűségnyilatkozattal kérted, vagy azt nem írtál alá? Ha van hűség, akkor nem éri meg felbontani, máskülönben válts technológiát és/vagy szolgáltatót. Telenornál van 4G mobilinternet próbalehetőség 1 hónapig, az otthonra is használható.
2014. aug. 19. 12:17
 7/16 anonim ***** válasza:
persze, csak nem korlátlan a mobilnet. amúgy igen, gondolom a garantált az olyan 1 mbit/s vagy talán 5 mbit/s, ha ez megvan, akkor hiába szólsz szolgáltatónak, nem fognak vele foglalkozni érdemben.
2014. aug. 19. 12:31
 8/16 A kérdező kommentje:
most mértem fel ment 7.66mbit/s re
2014. aug. 19. 12:34
 9/16 anonim ***** válasza:
T-s ADSL ugyan szerződésben nem korlátos, de ezzel a sebességgel 2014 táján túlzottan sok adatot nem is lehet letölteni. Akkor inkább a 25+100 giga (nappali+éjszakai) korlátos mobilnet. Ki kell próbálni, hogy működik-e és ha igen, akkor használni. DSL-en szerintem más szolgáltató sem tud jobbat nyújtani, az optika ilyen vidékeken többnyire nem is elérhető - marad a kábel, de az meg sokszor megint lutri.
2014. aug. 19. 12:38
 10/16 anonim ***** válasza:
hát jó, ártól is függ mondjuk, mennyiért adják és mennyi rá a keret.
2014. aug. 19. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!