Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Router beállítás? (bővebben lent)

Router beállítás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Rendeltem egy két antennás TP-LINK TL WR841n típusú routert azért hogy kicseréljem az inviteles zyxel routert mivel annak gyenge a jel erőssége és egyszerre csak egy wifivel lehet rá csatlakozni. Már az utolsó beállítási pontnál tartok amikor kiírja hogy "verifying settings" és akkor kiírja hogy nincs internet kapcsolat pedig mindent pontosan ugyanugy kötöttem be mint a zyxel routernél. Valaki megmondaná hogy mi lehet a gond?

2014. aug. 29. 09:19
 1/7 P.O.C. ***** válasza:

Mi a Zyxel modem router pontos típusa?

Megy-e más eszköz róla pl. IP TV vagy telefon?

2014. aug. 29. 09:55
 2/7 A kérdező kommentje:

P-660HN-T3A

TV, internet és telefon csomagban rendeltük meg az invitelnél

2014. aug. 29. 10:59
 3/7 anonim ***** válasza:

A Network -> WAN -> Internet Connection résznél ha jól látom át tudod állítani a routing-ről bridge módba, csak azt nem tudom hogy ezt az IPTV hogy reagálja le:

[link]

Mindenesetre egy próbát megér.

2014. aug. 29. 11:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2014. aug. 29. 11:42
 5/7 A kérdező kommentje:
De azt még nem értem hogy ezzel én hogyan fogom tudni beüzemelni a TP-LINK routert?
2014. aug. 29. 11:49
 6/7 P.O.C. ***** válasza:

Ha Zyxel modem routert Bridge módba kapcsolod, után a TP-Linklet tudod normálisa PPPoE módban használni.

Itt megtalálod a pontos leírását lépésről lépésre:

[link]

A CD -t felejtsd el rakd vissza a dobozba.

Bár ahogy az előző is mondja, lehet hogy érinteni fogja a többi IP alapú szolgáltatást is, úgy mint TV, telefon.

2014. aug. 29. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Elméletileg az IPTV-nek meg az IP telefonnak mindegy hogy bridge vagy router mód, mert ezek VLAN-ba mennek.

Ha router módban megy a Zyxel , akkor sem annak a DHCP szerverétől kap IP-t, hanem a szolgáltató valamilyen központi eszközétől.

2014. aug. 29. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!