Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hálózati beállítás portolás,...

Abc 1234 kérdése:

Hálózati beállítás portolás, DD-Wrt HELP?

Figyelt kérdés

Adott egy eszköz amelyik most 192.168.1.103-on fixálva van (tehát belső hálózatra ad ki) egy http oldalt.

Van egy átjáró (Tp-link TL-WR841-N DD wrt legfrissebbel),

amelyik látja a dinamikus külső hálózati IP-t.

ábra: [link]

Én azt akarom elérni hogy az

először említett eszköz kapja meg a külsőt, hogy kívülről is elérjem, de nem baj hogy dinamikus mert erre ott van a noip vagy a dyndns.

Erre kell a router.

az eszköz nem ismeri fel a dyndnst-t ezt a routeren kereszül akarnám beiktatni ami viszont felismeri azt.

Eddig azzal jártam sikerrel, hogy a dyndns-re ráportoltam a belső hálózati oldalt, de ez azért nem lehetőség met ez egy stream eszköz és a streamelést minden áron a belső hálózatra akarja kirakni.

tehát az kell hogy ez az eszköz kapja meg a külső ip-t, de a router portolja ezt a dyndns-re

hogy oldjam ezt meg?

2014. aug. 18. 02:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!