Miért nem tudok filmeket, videókat nézni?
Figyelt kérdés
Már kb egy hete hogy nem tudok se videókat, se filmeket nézni, (előtte tudtam) akkor vmi vírus miatt kitöröltem az adobe flash playert most pedig visszatelepítettem és nem működik.2014. aug. 28. 22:47
1/7 anonim válasza:
Gondolom online akarsz filmet nézni.
Mit tapasztalsz, amikor filmezni próbálsz?
2/7 anonim válasza:
Próbáltál már más böngészőt használni(ha a youtubera gondolsz? Mit ír ki?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen online, pl putlockeren nézek egy filmet (több filmnél is) olyat csinál hogy elindul aztán csak tölt tölt töl és semmi sem történikakármit csinálok, Vidtou nál pedig elindul aztán elzöldül a kép és nem megy semmi csak végigugrál rajtam mintha én tekerném, videóknál pedig error-t ír.
2014. aug. 28. 22:55
4/7 A kérdező kommentje:
A youtube normálisan működik.
2014. aug. 28. 23:06
5/7 A kérdező kommentje:
Más böngészőnél is ez van.
2014. aug. 28. 23:09
6/7 anonim válasza:
Próbálkozz Chrome-mal annak beépített flash-e van, ha tényleg azzal van gond.
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem az az alapértelmezett böngészőm de semmivel nem megy úgyhogy nem is olyan biztos hogy azzal van a gond most néztem egy videót és elindult de folyamatosan akadozott pedig már majdnem teljesen betöltött (jó az internet filmekhez is) tehát ez a tipp is kilőve úgyhogy fogalmam sincs mi lehet. Hozzáteszem 3-4 napja volt egy istartsurf nevű vírusom és ahhoz leszedtem egy programot és az elvileg eltávolította mert már nem találkoztam vele.
2014. aug. 28. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!