Youtubera milyen videókat lehet feltölteni? Filmeket, filmrészleteket lehet? Vagy törölni fogják?
én töltöttem föl, de a fiókomon láttam, hogy valaki bejelentett 2 videót szerzői jogokra hivatkozva, úgyhogy töröltem, viszont ha nem törlöm, akkor a youtube törölte volna?
rengeteg film, meg előzetes elérhető a youtuben, azok hogyhogy megférnek?
pl:
http://www.youtube.com/watch?v=bBT2M_B42wo
Bármit feltölthetsz, ami a saját alkotásod, vagy aminek a szerzőjétől írásos engedélyt kaptál a közzétételére.
Attól, hogy nem tudnak minden jogsértő feltöltést azonnal kiszűrni az még jogsértő marad.
Te sem örülnél, ha csinálnál egy filmet/zenét, és mások a megkérdezésed nélkül felhasználnák, ráadásul a szerző megnevezése nélkül, sokszor haszonszerzési céllal.
jó, akkor tegyük fel, hogy feltöltök egy saját videót, amire zenét rakok, namármost a hülye is meg fogja tudni állapítani, hogy az a zene nem az én termékem
szerintem az előadó ezt le se szarja
viszont random hülyegyerek szórakozásból, unalomból tegyük fel, hogy csak úgy bejelenti a videót, mert nincs jobb dolga
ebben az esetben megjelenik nekem a videóknál, hogy be lett jelentve a videóm, igaz?
egyébként a youtube ebben az esetben eltávolítja a videót?
és ha nem egyről van szó, hanem mondjuk 100 ilyen videóról? akkor a csatornámat is törli a youtube?
Leveszik a videódról a hangot. Ha nagyon sokszor előfordul akkor zárolják is a profilodat.
A szabályzatuk egyébként magyarul is elérhető.
olvastam a szabályzatot, csak nem volt teljesen egyértelmű
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!