Ha felvettem valakit tiltólistára facebook-on egy csoportba hogyan tudom visszacsinálni?
Figyelt kérdés
úgy értem, hogy be akarom írni oda a nevét h tagok hozzáadása és azt írja ki h ez a személy fel van véve a tiltólistára2014. aug. 28. 19:58
1/5 anonim válasza:
Ha te vagy a főadmin, akkor hozzá tudod adni a korábban letiltottakat is.
Ha csak "egy beosztott" admin vagy, akkor fordulj a főadminhoz.
2/5 anonim válasza:
és mégis hogy lehet valaki főadmin? mert nálunk csak sima adminok vannak. nem látok ilyet hogy főadmin kinevezés.
3/5 anonim válasza:
Az a főadmin, aki létrehozta a csoportot. Őt nem kell kinevezni, ő nevezhet ki maga mellé segítőket és ő dönti el, hogy a segítőknek és a tagoknak mihez van joga.
4/5 anonim válasza:
De legtöbbször minden admin feloldhatja a tiltást.
Menj a csoport oldalára.
Kattints a Tagok-ra.
Ekkor kilistázza a tagokat, a bal felső sarokban ott van, hogy Összes tag(), mellete egy fel-le nyilacska.
Arra ha rákattintasz, akkor látod, hogy ki az admin és ki van letiltva. Választ a Letiltott embereket, aztán oldd fel a tiltást (ha van rá engedélyed). Utána felveheted tagnak.
5/5 anonim válasza:
ezer kösz, közben rájöttem, mert csak angol leirást találtunk erről a neten (magyart nem) de megfejtettem időközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!