Mi lehet az oka, hogy egy-két oldal nem töltődik be?
Figyelt kérdés
Asztali gépem, gyors internetem van. Bármilyen böngészővel próbálom napok óta például az ezermester.hu-t megnyitni, "Ez a weboldal nem érhető el" üzenetet kapok. Pedig látom, hogy mások olvassák, a fecebook-on kommentelik. Az ismerőseimnél is működik, tehát a hiba nálam van.
Van egy face receptjáték, oda pedig időtúllépés miatt nem enged be, mások szintén elérik.
Minden egyéb azonnal bejön nálam (amit próbáltam), hol keressem a megoldást?
2014. aug. 26. 13:05
1/2 anonim válasza:
Csak tippelni tudok,de lehet a tűzfal miatt.
Esetleg ha modemed, van,akkor annak a tűzfalát kell megnézni. Nekem például a UPC modem tűzfala annyira lefog mindent, hogy tényleg sehova se tudok belépni, se postafiok,se citromail semmi, még magát a google-t se mindig akarja behozni,ezért lőttem ki.
2/2 A kérdező kommentje:
Nincs modem, vezetékes digis vagyok. Ha van tűzfalam, akkor az a windows sajátja.
2014. aug. 26. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!