Ma vettem egy utps kábelt, hogy össze kössem az Asztali gépet a routerrel. Össze kötöttem őket és nem működik. Mit kéne beállítanom, hogy vezetékesen menjen az internet? (A laptopommal össze kötöttem és rajta tökéletesen ment)
Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 18:28
2/4 A kérdező kommentje:
Háát ez nekem semmit nem segített.
2014. aug. 25. 18:54
3/4 soccerway válasza:
háát akkor nézz utána milyen neted van és hogy azt hoyg kell beállítani, google segít.
4/4 P.O.C. válasza:
Már pedig tetszik nem tetszik, egy routert nem elég csak kábellel összekötni. Be is kell konfigurálni, az internet szolgáltatódnak megfelelően.
A kapcsolódó infókat meg elég szűk markúan mérted. Pl. azt se tudjuk milyen neted van, milyen routered? Új-e a router? volt-e már szakszerűen beállítva? stb. stb.
Így tényleg bármi lehet, pl.: rossz bekötés, rossz beállítás, nincs a hálózati kártya feltelepítve, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!