Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok csatlakozni a...

Nem tudok csatlakozni a laptopommal a routerünkhöz. Valai valami? Kérlek írjatok!

Figyelt kérdés
Szóval ma kaptam egy laptopot ( Sony Vaio, mond valakinek ez valamit) gy rokonomtól vettük, előtte ő is vezeték nélkül használta, telepítve volt, meg minden, egyből megpróbáltam a hálózatunkhoz csatlakozni.Előtte a telefonom miatt, már beállítottam a routeren az SSID-t meg a biztonsági kulcsot, így ezt most is elfogadta, de nem csatlakozik rá. Probléma megoldás gyanánt, reseteltem,áramtalanítottam, ki-be huzogattam, minden kábelt, de nem ment. Aztán gondoltam, használom a számítógépbe menő internetkábellel, de azzal sem működik! vagy csak én nem tudom, hol kell átállítani. A telefonommal még midnig csatlakozni tudok a hálózathoz. Mi történik? valaki segítsen!!

2012. aug. 23. 19:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!