Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan nézhetnék egyidejüleg...

Hogyan nézhetnék egyidejüleg több fület a böngészöben?

Figyelt kérdés
Steam marketot szeretném monitorozni, napjában több tucatszor. Operát használok, de Chrome bővitmények is müködnek vele, mióta motort váltott. Jelenleg egy gyorshívói mappában vannak az oldalak, így pár kattintás megnyitni mindet, de végig kattolva őket lecsuszhatok az olcsó portékákról. Jó lenne, ha ezeket az oldalakat gyorsan nyithatnám meg, de mindegyiket látnám egyszerre.

2014. aug. 25. 17:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy nézhetsz egyidejűleg több fület, hogy nem fülekbe nyitod meg, hanem ablakokba. Nagyjából ennyi.
2014. aug. 25. 18:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha valaki hasonló igényekkel idetévedne, akkor leírom az én megoldásom: Opera 12.17-es verziónál van beépitett mozaik elrendezés, sőt automata frissités is, így egy félautomata botot csináltam, mert nekem kell megvennem stb. Így van egy új operám általános feladatokra egy régi marketolásra, na meg egy béta verziós operám, amit hamarosan törlök. [link]
2014. szept. 3. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!