Ha megnyitom az operát, valami tölt le. Más böngészőben nincs ilyen. Mi ez, miért van?
Figyelt kérdés
szóval ha megnyitom az operát akkor látom hogy valami tölt le valamit amint megnyitom. de nem tudom mi lehet ez. nem használja ki a teljes letöltési sebességet csak 15kbps átlagba tölt le. mobilnetem van amúgy se gyors 0,85Mbps ahogy most mértem. de nem is ez a lényeg hanem hogy tölt le valami csak az operában van mozilla, chrome ezekben nem tölt. hogy lehetne kideríteni hogy mit tölt?2014. júl. 31. 16:34
1/4 anonim válasza:
opera menüjébe
eszközök letöltések és meglátod
2/4 A kérdező kommentje:
ott nem tölt le semmi töröltem a letöltéseket is onnan ugyan úgy tölt. újra is telepítettem már akkor is tölt.
2014. júl. 31. 17:17
4/4 A kérdező kommentje:
ő.. a miről?
erről csináltam ahogy látszik a letöltés bekereteztem azt amikor megnyitottam az operát. kezdőlap nincs csak a gyorshívó.
2014. aug. 1. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!