Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon milyen oldalakat...

Facebookon milyen oldalakat szoktál leginkább látogatni? (Idézetes, képes oldalakra gondolok)

Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 19:40
 1/4 anonim válasza:
2014. aug. 24. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:

semelyiket

van néhány zárt csoport amiben bent vagyok, csak azokat nézem meg ha írt oda vki (arról meg kapok értesítést)

magamtól nem szoktam csak úgy facebookon lógni és lájkolgatni vagy megosztani az életem minden apró részletét

szinte csak chatelésre használom, arra jó

2014. aug. 24. 19:48
 3/4 |Orfeusz| ***** válasza:

+1

A feedet is már csak Tibi Atya miatt olvasom. A chat része jó, mert mindenki fönt van rajta, meg az osztálycsoport is egy hasznos találmány.

2014. aug. 24. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Leginkább F1-el kapcsolatos oldalakat olvasok (formula, motorsportal, mcsatorna, illetve a boxutca->telesport)

Illetve sok autós oldalat követek (pl totalcar, vezess.hu)

Utána talán az informatikával kapcsolatos oldalak jönnek (prohardver, gamestar, pc guru, linustechtips stb)

Utána pedig a különböző szórakoztató oldalak jönnek (pl 9gag)

De követem az indexet is, őket is gyakran látogatom.

Ezen kívül sokat beszélgetek, illetve néha látogatok különböző csoportokat (osztály, adok-veszek stb)

Én szeretem a Facebookot, mert mindent egy helyen megtalálok. Szinte nem is nagyon böngészek a neten, mert mindig a facebookról indulok el. Ott minden egy helyen van.

Akinek meg nem 3rdekelnek a bejegyzései, azt vagy letiltom, vagy nem beállítom, hogy ne lássam a bejegyzéseit. Így tényleg csak azt látom a hírfolyamban, ami érdekel

2014. aug. 26. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!