Mitől lassult le hírtelen az internetem?
Üdv!A problémám a következő.
Kb 1-2 hete hirtelen az internet-em letöltési és böngészési sebessége drasztikusan lelassult,pl:eddig tudtam Team Fortress-ezni semmi lagg nélkül most meg 1-2 perc és laggolok nem tudok semmi tenni,aztán eddig a letöltési sebességem 12kb/s volt (tudom nem vmi gyors de mobilnet)aztán mostmár csak 4 max 5kb/s először vírusokra és kémprogramokra gyanakodtam vírus-t a számítógép nem talál kémprogramot szintén aztán gondoltam valami nincs jól beálítva megnézem minden jó aztán letöröltem a netet és ujra telepítettem szintén semmi..Mostmár a teljes számítógép ujra telepítést fontolgatom egyszerűen nem tudom mi a baj más nem használja a netet csak én .Remélem valaki megtudja válaszolni a problémámat :) Válaszokat előre is köszönöm (zöld kéz persze nem marad el ;) )
12kbps biztosan nem volt, az már tényleg nagyon lassú..
Megnézhetnéd, mennyi a garantált sebességed, és - mobilnetről lévén szó - megoldást szerintem ne nagyon várj.
Azt elhiszem. Én már a 12 kB/s sebességnél is belehalnék az unalomba két weboldal között.
De ha nem ismerünk ilyen infót, hogy előtte erősebb volt-e a térerősség, akkor nem sok mindent lehet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!