Ki jelölne be ice bucket challenge-en?
Figyelt kérdés
Hali. Arra lennék kíváncsi, hogy titeket jelöltek-e már, hol tart ez Magyarországon? Vagy csak a "sztárok" vannak benne? Én is szeretném végrehajtani, mert meg akarom jelölni egy kedves barátomat, he-he-he. Meg szerintem ez egy nagyon szép dolog, hogy erre a súlyos betegségre így hívják fel a figyelmet. Köszi a válaszokat!2014. aug. 19. 14:59
1/3 anonim válasza:
NHL-ben most ez nagyon megy de már láttam Bill Gates-ről is :) ismerőseimnél tegnap este láttam ezt először szóval már kezd itt is terjedni
3/3 anonim válasza:
Miért nem indítod el te?
Nálunk csak kiírta egy gyerek face-re, hogy X lájk, és megcsinálja az ice bucket challenge-t. Összejött, megcsinálta, hívott 3 embert, és folytatódott/folytatódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!