Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Challenge system? Többi Lent!

Challenge system? Többi Lent!

Figyelt kérdés

Szeretnék egy challenge system -et bevezetni az oldalamra..

Hogyan is nézne ez ki?

Minden felhasználónak van egy listája amin megtekintheti az összes challenge -t. (ha valami készen van[tehát teljesítette a challenge -t], akkor az mondjuk lehetne zöld..)

Szeretném ha akármennyi challenge lehetne és akár mikor hozzá lehetne adni eggyet..

Ehhez szeretnék kérni ötleteke, a meg valósításhoz.

Normális Válaszokat előre is köszönöm!

2014. júl. 10. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Normális Válaszok csak Normális Kérdésre érkezhetnek.

Needed details:

-tudod-e, mi az a php, mysql?

-milyen szinten állsz belőlük?

-mihez kéne a rendszer? Már előre el van készítve az pontadó system az adatbázishoz?

-megvan, hogy mi fog pontot adni?

-nyilván, mivel ezeket nem említed, feltételezem, hogy mindegyikhez értesz, és minden megvan, már csak az kell, hogy készíts egy listát, amiben van egy progress line és zöld, ha a pont egyenlő a szükséges pontok számával.

Tehát:

$con definition

$sel = $mysqli_query($con, SELECT amit akarsz)

while $row=mysqli_fetch_array[$sel]{

echo '<div style="">';

echo $row[challange_name]. " progress: ";

echo $points_right_now."/".$maxpoints;

echo 'div width="parent widthjének egy része, maxpoint/points_right_now">';

echo '<!-- ezt lehetne úgy is, hogy ez a div tartalmazza a progress line divjét, ha te biztosra mennél és duplán rögzítenéd, amúgy felesleges, ha nem akarsz bordert neki -->';

echo "</div></div>";

Ennyi. Mi volt a nehéz?

2014. júl. 10. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy elfelejtett } a végről siránkozott, hogy írjam még le.
2014. júl. 10. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
És egy helyen van egy felesleges $ jel. Ignore.
2014. júl. 10. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Hozzáadni pedig egy admin bejelentkezés után megjelenő formmal, ami pedig beírja a challange_name, stb. értékeket...
2014. júl. 10. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Tudom, siettem, nem kellett volna: a $maxpoint helyesen $row[maxpoints] a $points_right_now pedig $row[points_right_now] lett volna.
2014. júl. 10. 20:20
 6/7 A kérdező kommentje:

1.

Igazad van, sajnálom, hogy nem írtam le ezeket. szóval.:

-tudod-e, mi az a php, mysql? - Természetesen tisztában vagyok velük.

-milyen szinten állsz belőlük? - ezzel már problémák vannak, de nagyából kiigazodom bennük! (inkább html+css az ami megy)

-mihez kéne a rendszer? - ezt tartalmazza :) (egy challenge rendszerhez)

-már előre el van készítve az pontadó system az adatbázishoz? - nincs jelenleg a tervezésnél tartok.. szeretnék úgy neki állni, hogy megvan. mit szeretnék pontosan.

-megvan, hogy mi fog pontot adni? - admin felületen szeretném, az adminok erősítik meg a létrehozott challengeket.

Ha bármi másra szükséged lenne válaszolok! :)

2014. júl. 10. 22:01
 7/7 anonim ***** válasza:

#1 vagyok: nos, én leírtam, ami szorosan a kérdéshez kapcsolódott, kódban. A teljes system, tekintve, hogy még ki sem találtad, hogy mi fog pl. pontot adni, a te feladatod, kódokat szívesen javítok, vagy kisebb-nagyobb problémákat bármikor megoldok neked. Ha kész lesz a chat oldal, amit írok, akkor majd ott (nem láttam még ~2014-es designú chatoldalt, hát írok egyet).

Egyébként a html, css leíró nyelvek, tehát azokkal jóban lenni és gyak. kívülről tudni alap dolog.

Addig is problémákat privátban írhatod nyugodtan, unatkozom :D

Vagy e-mail címemen, amit meg is kapsz, ha privátban írsz egyet ;D

2014. júl. 10. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!