Hogyan toroljem a facem? (senkinek se fogok hianyozni :/)
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 10:51
11/24 A kérdező kommentje:
ma 11:06 Hat ja :/ itt meg normalis utak sincsennek.Hulye voltam ha azt hittem,hogy ide koltozne egyszer velem egy csaj....
2014. aug. 19. 11:11
12/24 A kérdező kommentje:
ma 11:10 tenyleg tart a nyari szunet....Kaptam 1 het szabadsagot a munkahelyemrol egy ev kemeny munka utan....
2014. aug. 19. 11:12
13/24 anonim válasza:
akkor sem értem miért mindenki facen próbál ismerkedni, sokkal jobb mikor találkozol valakivel...tudod vannak az embereknek személyes varázsuk, ami a neten keresztül nem jut el
14/24 BlackSword válasza:
Badoo, TWO, parom.hu, meg mit tudom én milyen oldalak, de a gugli a barátod...
A face nem társkereső oldal...
15/24 A kérdező kommentje:
mar ra jottem,hogy nem az...
2014. aug. 19. 11:22
16/24 anonim válasza:
ez egy számítástechnikával foglalkozó része a gyakorikérdéseknek ha önsajnálkozni és hisztizni akarsz mert szerencsétlen vagy menj valamely más részére az oldalnak.. és az ilyen emberek csodálkoznak hogy senki sem szereti őket ha így viselkednek te is lehetsz vagy 12 éves nagy fájdalmakkal élő és nagy élettapasztalattal rendelkező személy
17/24 A kérdező kommentje:
ma 11:58 nem ebbe a kategoriaba irtam ki eloszor -_-
2014. aug. 19. 12:11
18/24 BlackSword válasza:
Próbáld ki valamelyik társkeresőt!!! Veszteni valód nincsen... A nagy számok törvénye alapján meg biztosan találsz egy kedves, rendes lányt... Vagy olyat, amilyet keresel...
"A siker nem döntő, a kudarc nem végzetes: a bátorság, hogy folytasd, ez az, ami számít."
19/24 A kérdező kommentje:
BlackSword a falusiaknak xar...Szinte senki nem akar falura jonni.Ha jol neznek ki mas lenne akkor.
2014. aug. 19. 16:51
20/24 BlackSword válasza:
miért lenne xar a falusiaknak??? Városban sem jobb... Sőt... Én sok helyen jártam, de azt most megmondom neked hogy falun kedvesebbek az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!