Hogyan toroljem a facem? (senkinek se fogok hianyozni :/)
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 10:51
1/24 anonim válasza:
Miétt szeretnéd törölni? Szerintem elég ha nem mész csak fel.
De ha mindenképp törölni szeretnéd akkor a profil beállitasoknal szerintem :)
2/24 anonim válasza:
Beállításokban jól elrejtve. Google a barátod.
3/24 A kérdező kommentje:
Mert probaltam ott ismerkedne par lanynal....Es senkinek se jottem be.Lehet csusagolnak es rohognek is rajtam :/
Koszi!
2014. aug. 19. 10:55
4/24 anonim válasza:
Nem tudhatod hogy mit gondolnak rólad... biztos lesz olyan lány akinek te leszel a nagy ő :)
5/24 anonim válasza:
Hát ne face-en ismerkedj, vannak arra nagyon is jó oldalak. Amúgy kicsit letargikusnak tűnsz :D Fel a fejjel!
6/24 anonim válasza:
hüpp mindjárt elmorzsolok pár könnycseppet, ha törli az fb adatlapját senkinek sem fog hiányozni, marha logikus. Egy virtuális profil törlése megszünteti az ember életét is...nyilván utána már nem is lehet vele beszélni, se semmilyen módon kapcsolatba lépni vele.
7/24 A kérdező kommentje:
aranyos vagy 4-es.
Milyen oldalak pld?
ma 10:59 hat kb velem nem nagyon lehet utanna....A vilag leg eldugottabb falujaban elek.....Igy probaltam ember kozelben lenni,de feladtam.
2014. aug. 19. 11:02
8/24 A kérdező kommentje:
Innen is torlom magam...El kell kuldeni az email cimet a modiknak...Igaz?
2014. aug. 19. 11:04
9/24 anonim válasza:
megértelek. pont igy vagyok én is tanyán lakom
10/24 anonim válasza:
tök jó, mikor annyira nyári szünet van egyeseknek, hogy ilyen kérdéssel traktálja a népet, és keresi a visszaigazolást arra, hogy igenis ő ér is valamit, ahelyett, hogy sajnáltatnád magadat ki is mozdulhatnál amíg még tart a szünet és bandázhatnál a haverjaiddal és ismerkedhetnél új emberekkel, és nem azon gondolkoznál, hogy facen kivel nem tudsz éppen kommunikálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!