Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hány óra internetezés normális...

Hány óra internetezés normális egy tininek, amikor épp nyár van, és nincs mit csinálni?

Figyelt kérdés

Most ne mondjátok azt, hogy menjek és találkozzak a barátaimmal, stb, mert szoktam, de vannak olyan napok vagy hetek, amikor nincs kedvem senkihez, és egyedül szeretnék lenni. Suliidőben nagyon keveset tudok csak netezni, mert rengeteget tanulok. Nem nézek tévét, mert inkább a kedvenc sorozataimat nézem neten, és okostelefonom sincs...ha netezek, akkor általában sorozatokat vagy videókat nézek, vagy írok (felnőtt koromban író szeretnék lenni).

Szerintetek 9-10 óra így nagyon sok? (Persze nem egyszerre, úgy, hogy közben mást is csinálok.)

14/L

2014. aug. 18. 09:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Elég sok. Keress valami hobbit nyárra. Rajzolás, barkácsolás, olvasás, stb. Googleba beírod, hogy "legjobb hobbik", több millió találat közül válogathatsz (az is egy jó időeltöltés).

Én mondjuk próbálom minimálisra csökkenteni, reggel-este megnézem az üzeneteket, e-maileket és napközben csinálom a dolgomat. Ha valaki keres, akkor hívjon telefonon, vagy skypeon írjon rám.

2014. aug. 18. 10:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez csakis Rajtad múlik, miből mennyi a sok... ...ha Te úgy érzed ennyitől nem érzed Magad rosszúl, akkor csináld... :-)

Mivel nekem a hobbim is szinte az, ami a munkám, így én csak a munkaidőben töltök 10 órát naponta a gép előtt... :-)

...aztán meg jöhet a szórakozás... ...ami ugyanaz! :-)

A szervezeted úgyis jelezni fog, ha valamit túlzásba viszel... :-)

2014. aug. 18. 10:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Olvasni szeretek. De mellette imádok sorozatokat nézni, ezért netezek ilyen sokat. De például sportolok is. Eddig nem érzem semmilyen káros hatását annak, hogy ennyit netezek...

2014. aug. 18. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!