Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen a pingem? Kép...

Miért ilyen a pingem? Kép lent a leírásban.

Figyelt kérdés

Hozzátenném az égvilágon SEMMIT sem töltök le. Napközben ilyen a pingem, de éjfél után már egészen használható. Szolgáltatót is felhívtam, de azt mondta nála minden rendben van a ping körül, mint az látható a képen is, de attól függetlenül internetes játék laggol, videó-oldalbetöltés lassú.

[link]

2014. aug. 14. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Packet loss érdekes (vezeték nélküli neted van, vagy Wifin kapcsolódsz?), de 34ms-os ping abszolút normális. Pingről illetve késleltetésről érdemes tudni, hogy többek között végponttól (illetve azok pozíciójától) is függ, így ha ellenfeleidnek lassú az internetkapcsolata, vagy éppen a világ másik felén élnek, akkor tapasztalhatsz lagot.
2014. aug. 14. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
#1: most látom, hogy a szürke ablakban is van ping érték. Hát, ha ez nem vezeték nélküli hálózat, durva.
2014. aug. 14. 21:48
 3/5 A kérdező kommentje:
mikrohullámú fos, de akkor miért ír a speedtest 34-et a TS- pedig 400-at??
2014. aug. 14. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon érdekes, mert régen itt vidéken csak egy $zar vidéki net szolgáltató volt, aki mikrohullámon keresztül nyomta a netet. És 3 hónapig nekem csak hajnali 3 és reggel 7 között volt netem, aztán váltottam, mert a rohad_kok nem csináltak semmit az ügyben. Egyébként valószínű, hogy valaki lopta a netet egy mikrohullámú antennával. Nálam a packet loss 80-100% volt.
2014. aug. 14. 21:59
 5/5 A kérdező kommentje:
packet loss 0%, most akkor mivan?:D
2014. aug. 14. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!