A modem működik jelet ad, leírásban a többi, ötlet?
Figyelt kérdés
másik számítógéppel tökéletesen működik a laptopom pedig érzékeli de nem működik, semmi hibát nem jelez a windows tök új rajta tegnap hibátlanul működött a illesztő programokat kétszer újra raktam de nem javult a hiba2014. aug. 10. 22:09
1/8 P.O.C. válasza:
Milyen modem? Kábel? Nem lehet, hogy a szolgáltatód MAC cím alapján azonosít?
2/8 A kérdező kommentje:
scientific Atlanta a modem ethernettel csatlakozik, anem tudom milyena viszonya a MAC el de akkor tegnap sem működött volna szerintem
2014. aug. 10. 22:14
3/8 anonim válasza:
Ez egy kábel netes modem Az online led gondolom világit?
router van e ? gondolom igen
Én megnézném A laptopon hogy nincs e letiltodva a hálozati kártya vagy a wifi kártya
4/8 A kérdező kommentje:
nem ez egy szimpla modem nincs router semmi közvetitő közeg a modem közvetlenül a laptopba.
az asztalin pedig tökéltesen működik azért enm értem , a windowsos hibakereső a laptop beállításaiba semmi hibát nem talált
2014. aug. 10. 22:40
5/8 anonim válasza:
Akkor ha rádugod a laptopra lent a tálca jobb oldalán mit jelez ? nincs sárga felkiáltó jel ?
eszközkezelőben a hálozatikártyák müködnek?
6/8 anonim válasza:
Ha jól látom ez a modem USB n is szolgáltat netet véletlen nem azzal használod?
7/8 A kérdező kommentje:
nincs jel minden müködik azt jelzi! UTP kábel van bekötve
2014. aug. 11. 00:54
8/8 anonim válasza:
online LED világit?
mutass 1 1 képet eszközkezelö ls tálca jobb ikonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!