Miért nem töltenek be az oldalak egy idő után?
Windows újratelepítés után minden tökéletes, minden lap pillanatok alatt betölt. Kb. egy hét múlva már érezhetően lassabban töltődnek. Pár hét múlva pedig minden második oldal időtúllépés miatt nem tölt be, frissítve az oldalt pedig egy pillanat alatt betölt, majd egy-két oldalt meg lehet nyitni, aztán ismét időtúllépés.
Mi lehet a probléma, miért csinálja ezt?
CCleanert is próbáltam, utána is csak pár oldal megnyitásáig szűnt meg a baj. Próbáltam Win7-el, Win8.1-el. Vírusitrót is próbáltam (Kaspersky, AVG), de mindig ez lett és csak újratelepítéssel szűnt meg a probléma.
Mit tudnék csinálni ellene?
Köszi előre is!
Ha semmi nincs megnyitva akkor 1,5 giga picit sok, de nem vészes, nem hinném, hogy ez okozna problémát. Gondolom 64-bites op.rendszered van, tehát az sem lehet probléma. Egy memóriatesztet ráküldenék - mondjuk MemTest86+-t, de a Windowsban is van saját memóriaellenőrzés (Vezérlőpult->Felügyeleti eszközök->Windows memóriadiagnosztika). Mondjuk a DDR-korszak kezdete óta legfeljebb csak pár noname RAM szokott próblémás lenni, de sosem lehet tudni.
Ezen kívűl rá kéne még nézni a feladatkezelőre akkor is, mikor akadozik és lassú a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!