Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google Groups csoportból hogy...

Google Groups csoportból hogy lehet kilépni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem gmail-es címem van, így nem tudok belépni a google groups oldalra és úgy törölni magam. Mit csináljak? Megőrjít a sok levél.
2010. jan. 13. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha csak ez a problémád... Nyiss egy google fiókot.

De nem értem honnan kapod te raklapszámra a sok levelet?

És ha nem gmail-es az e-mail címed hogyan lehetsz a google group ban?

2010. jan. 13. 20:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem gmail-es címmel is lehetsz tagja egy google csoportnak. Ez történt velem is, meghívtak egy csoportba, elfogadtam, de nem számítottam arra, hogy naponta kb. 60 levél érkezik emiatt, amik igazából rohadtul nem érdekelnek. Viszont ezt a címemet használom évek óta és emiatt nem szándékozom áttérni egy másikra. De azért köszi, hogy válaszoltál.
2010. jan. 14. 12:56
 3/3 anonim válasza:
Szerintem írj annak az embernek e-mailt, aki meghívott ebbe a csoportba, mert ő el tud távolítani a téged a listáról, neki van hozzáférése.
2010. jan. 14. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!