Akivel Google+-on tartom a kapcsolatot az rám találhat blogspoton?
Figyelt kérdés
Akarok írni blogot, de nem akarom hogy az a valaki/valakik rám találjanak...2014. aug. 13. 10:40
1/4 anonim válasza:
Nem tudom még érdekel-e, de azért én leírom hogy én hogy csináltam.Nekem van egy olyan emailem, ami személyes.Mármint az ismerőseimmel azon írogatok, meg minden.És amikor elhatároztam hogy blogot fogok indítani, akkor csináltam külön egy emailt, egy angol álnévvel, és akkor azon indítottam blogot...És ott nem tartom a kapcsolatot az ismerőseimmel, csak a blogom rendszeres olvasóival. :)
Ha így csinálod, akkor 100% hogy nem találnak rád blogspoton.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet, de erről már tudok :D Ez miatt sok emailem van már, és nem akartam még egyet létrehozni csak egy blog miatt.
2014. aug. 31. 10:24
3/4 anonim válasza:
Hogy érted hogy új emailt létrehozni csak egy oldal miatt? :) Mert egy emailen több oldal is lehet, vagy mi... :D
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, de ezt írtad, hogy hozzak létre mégegyet.
2014. aug. 31. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!