Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan vegyek fel (személyes)...

Hogyan vegyek fel (személyes) kapcsolatot a google+, vagy gmail embereivel?

Figyelt kérdés

sziaszok!

a segítségeteket kérném..

bő 2 hónapja fel van függesztve a google profilom.. ezáltal nem tudok nevet változtatni, így a youtube-on sem.. :(

már próbáltam a súgónál valami kérdést fel etnni.. de nem válaszolt még senki.. illetve "visszajelzést" is küldtem többször de nem változik semmi...

személyes kapcsolatot.. vagy valami hasonlót szeretnék felvenni a google embereivel.. mert most már nagyon zavar, hogy fel van függesztve a profilom..nemtudok nevet változtatni a youtube-on és a gmailomnál és már nagyon durván zavar

2013. jan. 1. 17:11
 1/5 anonim válasza:
Ha a gmailodban vagy akkor van egy olyan opció hogy törlés, kitrölöd mindened, és utána újra regized és kész.
2013. jan. 1. 19:24
 2/5 A kérdező kommentje:

de van csomó levelem amit meg akarok tartani..

és az email-címemet is meg akarom tartani.. a mostanit persze

2013. jan. 1. 20:40
 3/5 anonim válasza:

Szia.

Érdeklődni szeretnék ,hogy a fent említett problémát sikerült-e megoldanod? És hogyan?

Jelenleg az én profilom is fel van függesztve, és nem akarok másik gmail címet .

Megköszönném, ha segítenél, hogy mi a teendő a felfüggesztés helyreállítására.

2013. szept. 26. 19:49
 4/5 A kérdező kommentje:
én sem tudtam megoldani végül újat csináltam
2013. szept. 26. 21:41
 5/5 anonim válasza:

Ajjaj :(

Neked a felfüggesztés végleges maradt,vagy egy idő után törölték a gmail címedet is?

2013. szept. 28. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!