Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha én a T-home-nál 10megás...

Ha én a T-home-nál 10megás netre fizettem elő a rendszeres letöltés és seedelés miatt csökkenhetett 4,6megára?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdeztem mert ezt ismerőstöl hallottam ám nem nagyon értem hogy ilyesmi hogyan történhet meg. Nagyon kellemetlen ez már hetek óta.
2014. aug. 11. 21:51
 1/5 Alex Fly ***** válasza:
A 10 mega az a névleges vagy a garantált sávszélesség? Általában mindegyik csomagnál 1 MBps-t garantálnak; ha ennyi megvan, akkor egy szót sem szólhatsz...
2014. aug. 12. 02:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Tehát akkor megtörténhet hogy a rendszeres torrent letöltés és seedelés miatt van így?
2014. aug. 12. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem semmi köze a rendszeres letöltésnek ehhez. Gondolom dsl előfizetés ott van egy cuki vonalvizsgáló rendszerre a T nek ami le korlátozza a sebességet hogy stabilabb legyen a vonal persze ez nem működik ész nélkül tekergeti a sávszélt a gép. Volt már sok ilyen sokadik telefon ki derült lock van a vonalon szerelő le szedte és ment megint rendesen persze sok más oka is lehet ennek másik gyakori ha nő az előfizetők száma.
2014. aug. 12. 20:42
 4/5 A kérdező kommentje:
csak az a durva hogy 10megát fizettem elő és nincs annyi
2014. aug. 12. 22:56
 5/5 A kérdező kommentje:
a keresztanyámék a szomszéd utcában ugyan ilyent fizettek elő és nekik mégis 10mega van
2014. aug. 12. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!