Be tudok majd lépni az Adsense fiókomba?
Nagyon jó lenne valaki aki tényleg ért hozzá... sajnos nem lehet nekik email-t írni, így nem tudom őket megkérdezni...
A történet annyi, hogy szeretném törölni az a gmail címemet amivel anno nyitottam az adsense fiókomat. Az asensem-hez azóta már hozzáadtam az új gmail címemet is amit a későbbiekben használni szeretnék, tehát be tudok vele lépni, tudom vele használni...
Azonban ha törlöm a régi gmail-em akkor nem fog az adsense fiókom is törlődni vele együtt? Mivel ugyebár még azzal nyitottam, tehát gondolom az az elsődleges cím. Tehát ha törlöm akkor utána már nem tudok belépni az új gmail-emmel? Vagy ugyanúgy tudom majd használni vele?
Jó lenne tudni, mert ha törlődik, akkor az új gmail-em még azelőtt leválasztom róla, mielőtt törlöm a régit, nehogy bekavarjon kéőbb és ne tudjak az újjal új adsense-t nyitni...
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!