Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem ír jóvá pénzt nekem...

Miért nem ír jóvá pénzt nekem az Adsense?

Figyelt kérdés

Van 3 videóm Youtubon mind a 3 5000 nézettség felett de 0 a bevétel.Társítottam az Adsense fiókom , bár azt írja még 1 lépés hátra van, az hogy aktiválják (ez már 2 hónapja ilyen) , de azt írja ettől függetlenül a pénzt számolja.

Ha a saját hirdetésemre kattintok akkor sem számol.

2014. aug. 7. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor nyilván nem számol ha te kattintasz a hirdetésre. Mások meg miért kattintanának?
2014. aug. 7. 14:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Egy előző kérdésemben aztmonták , hogy a sajátot is számolja csak büntet érte , de úgy voltam vele mostmár mindegy , kattintok.

A másik dologra meg csak azt tudom mondani más fele enyi nézettséggel keres és logikus lenne szerintem , hogy pár ezer ember közül legalább 1 kattintson.

2014. aug. 7. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Te szoktál hirdetésekre kattintani?

Egyébként nem lehet hogy neked kéne megtenned az aktiváláshoz szükséges lépést? Én már elég régen regisztráltam az adsense-en, és nekem utána írtak jóvá pár centet. Azóta nem néztem mi a helyzet. :)

2014. aug. 7. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:
NA, most megnéztem, és van rajta 2,74 EURO :D
2014. aug. 7. 16:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Pedig csak 1 db főiskolai jegyzetes letöltős oldalt csináltam, amit nem frissítettem 6 éve... :)
2014. aug. 7. 16:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Na, hogy lásd milyen jó fej vagyok, visszanéztem a statisztikákat, 6568 oldalmegjelenítésből 36-an kattintotta, és így jött össze a 2,47 EURO. De ez még 2011 előtt volt. Az AdBlock mikor jött ki?
2014. aug. 7. 16:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi valami tuti az Adsensel lesz. Csak nem tudom mit kéne csinálnom , mert azt írja , hogy majd ők aktiválják.
2014. aug. 7. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!