Hogy tudnám bekapcsoli DELL laptopon a wifit?
Figyelt kérdés
Sziadztok,vateráztam és vettem egy régebbi laptopot DELL Latitude d 531 a típusa.külföldről valò.rá lett egy sima xp telepítve,még a vonalas net sem megy rajra,pròváltam az internet beállításoknál megcsinálni de nem ment,semmi a wifit meg a vezetêknêlküli kapcsokatoknál,ott sem jutottam előre,remélem valaki tud nekem segíteni,mert én nem értek hozzá,előre is kösi2014. aug. 10. 15:42
11/26 anonim válasza:
Nyugi, keresem a megoldást, ami nem is olyan egyszerű, mint egy asztali gépnél, ahol az ember kiveszi az elemet, aztán minden oké.
12/26 anonim válasza:
Megvan a megoldás, de ahhoz szét kellene szedni a gépet:
Az alaplapon van egy elem, ami a beállításokat tárolja, mellette található egy 3 tűs csatlakozó. Az 1-es 2-es rövidre van zárva. Szedd le, aztán tedd át a 2-es 3-asra. Várj 10 másodpercet, aztán tedd vissza újra az 1-es és 2-esre. Így a BIOS alaphelyzetben van, be tudsz lépni. Ha a gép szétszedése gondot okoz, akkor kérj meg valakit, aki ért hozzá.
13/26 A kérdező kommentje:
Hát ez nekem gondot okoz mert..... Olyat nrm tudnál nekem nézni gépen,hogy jelszò generátor a tipus meg system number alapján? sistem number 53D0J3J-595B
2014. aug. 10. 16:55
14/26 A kérdező kommentje:
És a vonalas netet,hogy csinâljam meg?
2014. aug. 10. 17:05
15/26 anonim válasza:
Milyen Internet szolgáltatód van?
16/26 anonim válasza:
Itt van egy kalkulátor, próbálkozz, de szerintem nem fog menni, hiszen a BIOS-jelszó egyedi:
17/26 A kérdező kommentje:
Pr telekom net.
2014. aug. 10. 17:58
18/26 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a Netet, modemes vagy egyből a gépbe kell dugni a kábelt? Felhasználónév és jelszó is kell hozzá?
19/26 A kérdező kommentje:
Adtak modemet mert azon megy a wifi,van hozzá egy telefon kábel amit a gépbe,laptoba kell dugni,nem jelszavas,
2014. aug. 10. 18:11
20/26 anonim válasza:
Már értem, tehát a modem wifis, ezért kellen a wifi a laptopon. Hát..próbálkozz a BIOS resettel. Van még egy filmecske is: https://www.youtube.com/watch?v=rNo00eT9Y6M
Nézd végig a filmet. Ennyit tudtam segíteni csak. Így neten keresztül nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!