Ha laptopról seedelem vissza a filmeket, de elmegyek pl. otthonról és kijelentkezik a gépem, attól folytatódik a seedelés?
Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 20:49
1/8 M1A1 válasza:
Nem valószínű. Ha kijelentkezett, akkor elvileg a Torrent kliensed is kilép.. És akkor már nem megy a seed.
2/8 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam volna, mert a net ugyanúgy fut, meg nem kapcsoltam ki a lap topot, csak "úgy hagytam"
Köszi a választ! :)
2014. aug. 5. 21:41
3/8 BringaManó válasza:
mi az, hogy "a net ugyanúgy fut"?
4/8 A kérdező kommentje:
Úgyanúgy csatlakozva van a nethez, sőt még a böngészőt sem zárom be, csak egyszerűen otthagyom a gépet. Így érted? :) Nem tudom máshogy elmagyarázni, bocsánat! :)
2014. aug. 6. 13:21
5/8 BringaManó válasza:
na dehát ha kijelentkezik... akkor jó esetben le is zárja azokat a folyamatokat, amelyekkel bejelentkezve foglalatoskodott.
(ha csak "zárolva" van, az más kérdés, azt nem tudom, hogy olyankor seedel-e)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. aug. 8. 11:36
7/8 anonim válasza:
Ha csak simán kijelentkezel (Win+L) akkor nem szabad kilépnie a torrentből, igazából semmiból se.
(Ha alvó üzemmódba rakod az nyilván más.)
8/8 BringaManó válasza:
A Win+L az a _zárolás_, ami éppen hogy nem kijelentkezés, hanem valóban az a lényege, hogy bejelentkezve maradsz (plusz minden program is fut tovább), csak az üdvözlőképernyő "védi" a cuccot (ez persze akkor védelem, ha be van állítva jeszó).
A kijelentkezés viszont le is zár mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!