Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha laptopról seedelem vissza...

Ha laptopról seedelem vissza a filmeket, de elmegyek pl. otthonról és kijelentkezik a gépem, attól folytatódik a seedelés?

Figyelt kérdés

2014. aug. 5. 20:49
 1/8 M1A1 ***** válasza:
Nem valószínű. Ha kijelentkezett, akkor elvileg a Torrent kliensed is kilép.. És akkor már nem megy a seed.
2014. aug. 5. 20:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Azért gondoltam volna, mert a net ugyanúgy fut, meg nem kapcsoltam ki a lap topot, csak "úgy hagytam"

Köszi a választ! :)

2014. aug. 5. 21:41
 3/8 BringaManó ***** válasza:
mi az, hogy "a net ugyanúgy fut"?
2014. aug. 6. 10:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Úgyanúgy csatlakozva van a nethez, sőt még a böngészőt sem zárom be, csak egyszerűen otthagyom a gépet. Így érted? :) Nem tudom máshogy elmagyarázni, bocsánat! :)
2014. aug. 6. 13:21
 5/8 BringaManó ***** válasza:

na dehát ha kijelentkezik... akkor jó esetben le is zárja azokat a folyamatokat, amelyekkel bejelentkezve foglalatoskodott.

(ha csak "zárolva" van, az más kérdés, azt nem tudom, hogy olyankor seedel-e)

2014. aug. 6. 17:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. aug. 8. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha csak simán kijelentkezel (Win+L) akkor nem szabad kilépnie a torrentből, igazából semmiból se.

(Ha alvó üzemmódba rakod az nyilván más.)

2014. aug. 14. 21:28
 8/8 BringaManó ***** válasza:

A Win+L az a _zárolás_, ami éppen hogy nem kijelentkezés, hanem valóban az a lényege, hogy bejelentkezve maradsz (plusz minden program is fut tovább), csak az üdvözlőképernyő "védi" a cuccot (ez persze akkor védelem, ha be van állítva jeszó).

A kijelentkezés viszont le is zár mindent.

2014. aug. 14. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!