Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Chrome kijelentkezik magától?

A Chrome kijelentkezik magától?

Figyelt kérdés
Minden egyes megnyitáskor be kell állítani a már elvileg elmentett dolgokat.

2014. febr. 14. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem, nem veszik el a beállítás.
2014. febr. 14. 16:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Remek, örülök. Juhú. De nekem kilép. Na most mi van?
2014. febr. 14. 17:14
 3/4 tibetkam válasza:

Nálam is ugyanaz a gond jelentkezett.

Néhány hete a Chrome böngészőm minden kikapcsolás után elfelejti a beállításaimat az otthoni gépemen. Pontosabban kijelentkezik. Újraindításnál egy rakat hibaüzit küld, majd kéri a bejelentkezést. Már kezd egy kissé zavarni, hogy minden alkalommal beállítási sort kell végigzongoráznom. Végigfésültem a beállítás panelt, nem találtam érdemlegest.

Javaslat? Előre köszi!

2014. febr. 16. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:

1.hozzászóló vagyok.

A súgóban ezt írja:

Nincs meg egy korábban telepített plug-in vagy alkalmazás

Több oka is lehet, amiért nem talál meg egy korábban telepített bővítményt vagy alkalmazást:

Lehet, hogy véletlenül törölte. Ha ez a helyzet, a Chrome Internetes áruházat meglátogatva megkeresheti és újratelepítheti.

A bővítménnyel vagy alkalmazással kapcsolatban felmerült, hogy veszélyes, ezért automatikusan eltávolítottuk. További információ a termékek eltávolításáról.

Lehet, hogy sérült böngészőjének felhasználói profilja. Amennyiben ez történt, megpróbálhat létrehozni egy újat a hibás profil helyett.

Lehetséges, hogy tételének fejlesztője frissítette az engedélyeket. Ilyenkor a rendszer felkéri, hogy fogadja el vagy utasítsa el a frissített engedélyeket. A tétel eltávolításra kerül az Új lap oldalról, ha nem fogadja el a frissített engedélyeket.

Nem tudom, igazából nekem is volt ilyen problémám és most is úgy van a chromom,hogy azt írja nem vagyok bejelentkezve, elavultak a részletek, jelentkezzek be újra. Pedig be vagyok jelentkezve,mint google fiókkal és normálisan működik minden. Nem tudom nektek szinkronizálva van e a chrome, mert ha nincs érdemes megtenni.

2014. febr. 17. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!